Ada látványosan lefogyott: 3 gyerek után ilyen fantasztikusan néz ki

Ada egy év alatt közel 20 kilótól szabadult meg. Rengeteget sportol a fitt külsőért.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pintér Adrienn, vagyis Ada látványosan lefogyott várandóssága óta. 2021 májusában adott életet legkisebb gyermekének, Freyának, egy év alatt vissza is nyerte a terhesség előtti súlyát.

A műsorvezető háromgyermekes anyuka: ikerfiait, Bencét és Bálintot 2006-ban hozta a világra, második férjével közös gyerkőcüknek pedig 15 esztendővel később adott életet.

Ada lefogyott

A VIVA TV egykori felfedezettjét többek között őszinte posztjai miatt is sokan imádják az Instagramon: Ada sokszor oszt meg magáról smink nélküli képeket, szerinte ismert emberként fontos, hogy azt az oldalát is megmutassa, amikor nincs csúcsformában.

A felső képek a szülés után készültek, míg az alsók 2022 júniusában.
A felső képek a szülés után készültek, míg az alsók 2022 júniusában.
Fotó: TV2/Tények Plusz

A Tények Pluszban arról is beszélt, sikerült visszanyernie a szülés előtti alakját. Miután hazajöttek Freyával a kórházból, a mérleg nyelve 70 fölötti értéket mutatott, ez a szám ma már jóval alacsonyabb.

- Most 59 körül vagyok. A terhesség előtti súlyom teljes mértékben visszajött. Persze, nyilván ez lehet, hogy kilóban ugyanannyi, de összetételben nem pontosan - fejtette ki a műsorban.

Sokat tett a bomba formáért: még várandósan elvégzett egy kismama- és baba-mama jógaoktatói képzést, továbbá Freya születése után is sok online videót készített arról, hogyan lehet pici gyermekkel edzeni. 

Balássy Betty fogyása képeken 

Nem csak Varga Feri, mostanra Balássy Betty is rengeteget fogyott a saját magára szabott diétájával. Az énekesnő tavaly májusra 20, idén áprilisra pedig összesen 40 kilótól szabadult meg, az eredményt pedig a közösségi oldalán is megmutatta. 

Ezt is szeretjük