Ábel Anita élete sem fenékig tejfel: a televíziózás árnyoldalairól vallott

Ábel Anita nem szeretne a média világától függni, szeretne egy B tervet és életet kialakítani.

abel-anita-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ábel Anita gyerekszínészként már hároméves korában képernyőre került, 12 esztendősen pedig az egész ország megismerte a Szomszédok Julcsijaként. A sorozatban már fiatal nőként érdeklődött az újságírás iránt is. 

A való életben ugyancsak a média világának része lett: 2001-ben mutatkozott be az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik műsorvezetőjeként. Háziasszonya volt a a Drágám, add az életed! és az Extrém Activity című vetélkedőknek, a NőComment! című talk-show-nak, 2021 óta a Life TV Ébredj velünk és Activity - Ábel Anitával című műsorait vezeti. 

Ábel Anita és a média világa

Sokan azt gondolják, hogy a képernyősök világa csupa siker, fény és csillogás, ám az ő életük sem fenékig tejfel. Ábel Anita a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna Futtában című műsorában mesélt arról, milyen függőséget jelent számára a média világa, és hogy a jövőben pont ezért másra vágyik. Szeretne egy kicsit eltávolodni a média világától, hogy ne legyen függőségérzése.

abel-anita
Fotó: Palikék Világa by Manna

- Általában a képernyősökben, a médiában dolgozó emberekben van egy függőség: ha minden jól megy, belelustul, nem gondolkodik azon, mit kéne csinálni, hiszen most fut a szekér, jó minden. Aztán történik valami, fél évig nem csörög a telefon, ott állsz, marcangolod magad, hogy „Jaj, nem kellek!”, jön a szorongás, hogy nem vagyok elég jó.

Kell találni valamit, ami ugyanúgy feltölt, ami ugyanúgy ad, amit ugyanolyan szenvedéllyel csinálsz, ugyanúgy boldogságot ad

- magyarázta Palik Lacinak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A tévés valami olyanba fogna, amiben eddig még nem próbálta ki magát. Ami kicsit civil, és amivel adhat másoknak. Egy kis menedéket szeretne létrehozni, mert úgy gondolja, hogy jelenleg szüksége van az embereknek a feltöltődésre, a lelki békére.

- Szeretnék egy "B életet" kialakítani, amiben ugyanolyan jól érzem magam. Azért tisztában vagyok a korommal és azzal, hogy jönnek a fiatal bombázók. 46 évesen igenis gondolni kell erre, nagyon sok tehetséges, fiatal csaj van, akik tudják azt, amit én - ha egyáltalán tudok valamit. Nem akarok otthon ülni, számolni a ráncaimat, és sajnálni a fiatalságomat - vallotta be a műsorban. 

A színésznő-műsorvezető a magánéletéről is beszélt, hogy nem akar szomorúságban élni. Ez szerencsére nem is fenyegeti, nagyon boldog.

- Szerelmes vagyok, imádom a gyerekemet, tudom, mit nem akarok; ez egy fontos dolog, Látom azt, hogy mit szeretnék létrehozni, mindennap valami inspirál.

Ivancsics Ilona fia

A színésznő úgy véli, jól használta a Szomszédokkal járó ismertséget, és nem bánja, hogy Vágási Jutkaként ismeri az ország, hiszen örömmel játszotta a szerepet majdnem 13 éven át. Fia, Bence a sorozat forgatása idején jött világra, Ivancsics Ilona terhességét bele is írták a teleregénybe: amikor a történet szerint Vágási Jutka babát várt, az igazi fia növekedett a hasában.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük