Váratlan eljegyzés után váratlan esküvő: Ábel Anita párja először beszélt az eljegyzésről

Roberto a születésnapján rendezett családi és baráti összejövetelen kérte meg Ábel Anita kezét.

abel-anita-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ábel Anita június 6-án egy Instagram-posztjában jelentette be, hogy párjával két hete jegyben járnak. 

Roberto Favaróval három évvel ezelőtt szerettek egymásba, azóta csak nagyon ritkán nyilatkoznak, óvják magánéletüket. 

Ábel Anita eljegyzése

Nyolc hónappal a színésznő-műsorvezető válása után ismerkedtek meg, a férfi már három nappal később megkérdezte, hozzámenne-e feleségül, azóta pedig legalább tízszer. Az igazi lánykérésre azonban csak idén májusban került sor a születésnapján rendezett nagy családi és baráti összejövetelen, amin a 35 fős olasz családja is jelen volt.

- Teljes titokban készülődtem, csak Anita lányát avattam be, mert szerettem volna, ha tud róla - mesélte a vőlegény a Best magazinnak, amelynek a címlapján szerepelnek a jegyesek.  

Ábel Anita azt nyilatkozta, meghatotta, és elérzékenyült a lánykéréskor, az a kérdés pedig zavarja, mikor lesz az esküvő. 

- Miért nem lehet annak örülni, ami van? Mi most örülünk az eljegyzésnek, és még nem tervezzük az esküvőt - mondta a hetilapnak a 47 éves sztár. 

- Szerintem az is ilyen váratlan lesz. Lehet, hogy nem is Magyarországon, hanem valahol kettesben külföldön. Utána meg tartunk egy vagy két bulit - tette hozzá Roberto.

A Szomszédok női főszereplői egykor és ma

A Szomszédok egy pillanat alatt tette híressé a benne szereplőket. Frajt Edit a mai napig meg tudja állapítani, mikor ismétlik a sorozatot valamelyik csatornán, mert ilyenkor ugyanúgy felismerik az utcán, mint annak idején. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során a Szomszédok női főszereplői: Juli, Alma, Vágási Jutka, Julcsi és Janka néni megformálója.

Ezt is szeretjük