Ábel Anita élő adásban bánt lekezelően híres vendégével: nyilvánosan kért bocsánatot

Ábel Anita, majd Bereczki Zoltán is bocsánatot kértek, amiért Gáspár Győző pánikbetegségét elbagatellizálták.

Ábel Anita bocsánatot kért Gáspár Győzőtől
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Győző a Fókusznak adott interjújában hétfő este azt mondta, 14 éve nehezíti mindennapjait a pánikbetegsége, pszichológushoz is jár. Tavaly szeptemberben egy fellépés után kórházba került, ahonnan majd két hónap után engedték haza. A karácsonyt szerettei körében töltötte, de úgy érzi, szilveszter óta nagyon visszaesett, ezért azt tervezi, újra bevonul a zárt osztályra.

A 48 éves sztár kedden reggel a Life TV Ébredj velünk című műsorában vendégeskedett Kunovics Katinkával és Völgyi Zsuzsival, akikkel az idén 23. születésnapját ünneplő Romantic együttesről nosztalgiáztak.

Ábel Anita bocsánatot kért Gáspár Győzőtől 

Győzike arra nem számított, ahogy Ábel Anita a műsor háziasszonyaként a pánikbetegségével kapcsolatban fogadta és köszöntötte a műsor elején. 

- Tegnap, ne haragudj, nézem a tévét, aztán mondom, depressziós vagy? Hát, szedd már össze… Nem úgy nézel ki! - mondta Ábel Anita.

gaspar-gyozo
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Hát, pedig van baj. Nem kicsi! - reagálta Gáspár Győző meglepetten és szokatlanul visszafogottan. 

- Jó, hagyjál már! Dolgozd föl, hogy ötven leszel! Bizonyos dolgok már nem úgy mennek. De itt van a Romantic, és életedben nem néztél ki ilyen jól - folytatta rövid nevetgélés után a műsorvezetőnő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ábel Anita megnyilvánulásain sokan felháborodtak, amiért a reggeli műsorban elviccelte egy mentális problémákkal küzdő vendége betegségét. Ő is belátta, hogy hibázott, a közösségi oldalán nyilvános közleményben kért elnézést. 

"Sokat gondolkodtam ennek a posztnak a megírásán, de végülis arra jutott a szívem, hogy ha hibázunk, azt fel kell vállalni. Én hibáztam kedd reggel a Life tv reggeli műsorában, elbagatellizáltam, és rosszul reagáltam egy ember nyilatkozatára. A legszomorúbb emberi reakcióval válaszoltam: közömbösség, hitetlenség.

Hibáztam elsősorban emberileg, aztán műsorvezetőként. 

Gáspár Győző bátran kiállt a nyilvánosság elé és beszélt mentális betegségéről előző este. Aki ismer, pontosan tudja, mennyire empatikus vagyok és kiállok mások mellett… fontos ügyek mellett, ezt most nem vettem komolyan. Pedig fontos, mert a depresszió, stressz okozta szorongás, pánik köztünk jár. Lehet, mosolyog, nevet, de belül háború dúl… én is szorongtam sokszor miközben mosolyogtam, volt benne részem. Beleestem abba a hibába, amibe oly sokan: nem tudtam komolyan venni… és itt hibáztam nagyot. 

abel-anita-bereczki-zoltan
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

Nem tudom meg nem történtté tenni. Csak elnézést tudok kérni, mindenkitől, aki a riportot nézte és szíven találta! Természetesen Győzőtől is, és ez meg is történt négyszemközt. Hétfőn reggel a kérésemre a reggeli műsorban bővebben foglalkozunk majd a mentális betegségekkel, és azzal, hogy a környezet hogyan tud segíteni! Mert nem szabad abba a hibába esni, amibe én, meg kell hallani a segélykiáltást!

Én tanultam a hibámból, mert hiszem ez soha nem késő, és remélem mindenki, akit érint, elfogadja a bocsánatkérésem!" - áll a közleményben.

Bereczki Zoltán, aki a keddi adásban Ábel Anita műsorvezetőtársa volt, szintén bocsánatot kért a közösségi oldalán. 

"Hibáztam!

Elbagatellizáltam egy kijelentést, pedig bármilyen jó vagy annak tűnő a hangulat, képesnek kell lennünk meghallani bizonyos mondatokat, szavakat! Ilyen mondat, sőt mondatok hangzottak el a LifeTV Ébredj velünk című műsorában Gáspár Győző szájából. Sajnálom, hogy nem a megfelelő érzékenységgel reagáltam! A depresszió komoly dolog, alattomos, sokszor rejtőzik mosoly mögé! 

Bocsánatkéréssel tartozom elsősorban Győzőnek és mindenkinek, akiben rosszérzést keltettem!" - olvasható az Instagramra kitett posztban. 

Kunovics Katinka egykor és ma

Kunovics Katinka is hatalmas átalakuláson ment át: bár 120 kilósan is imádták a rajongók, őt zavarta a feleslege. A múltban többször veselkedett neki egy-egy fogyókúrának, de ahogy sokaknál, nála is felütötte a fejét a jojóeffektus. 2019-ben aztán életmódváltásba kezdett, melynek köszönhetően 60 kilogrammtól sikerült megszabadulnia. 45 éves korára szőke bombázóként pózol az Instagram-fotókon.

A Romantic duci énekesnőjeként futott be: Kunovics Katinka 45 évesen szőke bombázó

Kunovics Katinka 23 évvel ezelőtt robbant be a köztudatba Völgyi Zsuzsi és Gáspár Győző oldalán a Romanticban.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük