Kollégája kitálalt - Ezért cserélték le a magyar sorozat női főszereplőjét
Ubrankovics Júlia nem vált be A Tanár című sorozatban, már megvan, ki lép a helyébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap robbant a hír, miszerint A Tanár című sorozat második évadában már nem Ubrankovics Júlia lesz a női főszereplő. Az RTL Klub nagy sikert aratott produkciójának készítői nem hosszabbították meg a 2011 óta alapvetően Amerikában dolgozó színésznő egy évre szóló szerződését, aki azt nyilatkozta, szerinte az elválás nem igazán volt fair. Azt mondta az Indexnek, hogy váratlanul érte, amikor néhány héttel a második évad forgatásának megkezdése előtt, zárt ajtók mögött közölték vele, hogy szakmailag elégedettek voltak a munkájával, de már nem tartanak igényt rá az új szériában. Most kiderült, hogy valójában sem a készítők, sem a férfi főszereplő, Nagy Ervin nem volt elégedett a 34 éves Ubrankovics alakításával. 

- Eddig udvariasak és tiszteletteljesek akartunk lenni, de szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba. Ubrankovics Júlia kitűnő színész, de a szerepcsere mögött nemes egyszerűséggel az elégedetlenség áll, a rá osztott szerepet nem játszotta jól - mondta a Blikknek Herman Pierre, az RTL Klub drámai és szórakoztató műsorokért felelős igazgatója. 

nagy-ervin-ubrankovics
Fotó: RTL Klub

A főszereplő, Nagy Ervin sem jött ki jól Ubrankovics Júliával, nem működött köztük a kémia sem, pedig a forgatókönyv szerint karaktereiket romantikus szálak kötötték össze. 

- Nem tudtunk úgy együtt játszani Júliával, ami el tudna vinni egy sorozatot. Nem volt meg a közös nevező, ez pedig feszültséget szült az alkotók között, és ebben a légkörben nem jó dolgozni hosszútávon - mondta a Blikknek a 41 éves színész. 

Már megvan a második évad női főszereplője. A készítők választása a 34 éves Trokán Nórára esett, akivel Nagy Ervin is szívesen dolgozik, a párosuk már bevált. Nem Ubrankovics karakterét veszi át, új szereplőként csatlakozik A Tanár szereplőihez. 

Ezt is szeretjük