Halász Gábor két éve agyvérzést kapott - Még most sem épült fel teljesen
Halász Gábornak az agyvérzése után mindent elölről kellett kezdenie.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Halász Gábor, a Barátok közt Hoffer Misije, később a TV2 műsorvezetője, majd Kiskutas polgármestere 2016 augusztusában kapott agyvérzést a balatonalmádi bornapokon. Az akkor még csak 44 éves sztár teljesen lebénult, újra meg kellett tanulnia járni és beszélni. Szerencsére már jól érzi magát, azonban még most sem a régi önmaga - árulta el a FEM3 Café adásában.

Nehéz időszakon van túl, de a sok rossz tapasztalat ellenére is mosolyogva tudott nyilatkozni.

- Most már olyan 80-90%-os Halász Gábor vagyok, úgyhogy ez mindenképpen jó hír - mesélte az egykori sorozatsztár, aki szerint még azért eléggé ügyetlen, emellett energiája sincs annyi, mint az agyvérzése előtti időkben.

halász-gábor-fb
Fotó: FEM3 Café

Nem akkora a teherbírásom, mint régen, de szerintem nagyszerűen tudom ezt kezelni - tette hozzá az egykori műsorvezető, aki ma már sokkal jobban odafigyel magára.

Az agyvérzése egyébként gyökeresen megváltoztatta az életét, ugyanis édesanyjához sokkal közelebb került. Mivel Halász Gábor mindig is öntörvényű volt, az anyja pedig pedagógus, rendszeresen voltak közöttük konfliktusok. Mindig úgy érezte, kétszer jobban kell teljesítenie, mivel egy tanár fia, ez viszont nagyon nyomasztotta.

Súrlódásokkal és kemény vitákkal telt a gyerekkorom.

Én megpróbáltam, és meg is tettem, hogy kitörök a kalitkából, ami egyébként az ő jó kalitkája volt, ezt most már belátom - mesélte.

Miután megtörtént vele a tragédia, édesanyja kezdeményezte, hogy kezdjék elölről a kapcsolatukat.

- Nem nagyon hallottam még embertől, hogy mindent a nulláról újra tud kezdeni, de az édesanyámtól igen, és be is tartotta. A nyomasztó, ellenőrző dolgait, amik nekem rettenetesen terhesek voltak, azokat egyik pillanatról a másikra elhagyta, és egy barát lett belőle.

Így néznek ki a Barátok közt egykori sztárjai

Emlékszel még Berényi Ákosra, Hoffer Eszterre vagy éppen Berényi Danira? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a sorozat népszerű fiatal karakterei az évek alatt.

Ezt is szeretjük