Az RTL Klub sikersorozata megvált a női főszereplőtől - Váratlanul érte a döntés a színésznőt
A Tanár című sorozat következő évadában már nem lesz főszereplő Ubrankovics Júlia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Március végén indult, és május végén ért véget az RTL Klub A Tanár címet viselő, saját gyártású sorozata, mely egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba engedett bepillantást. A nézők körében sikeresnek bizonyult a nyolcrészes, dráma és komédia elemeit ötvöző széria, melynek három legfontosabb szereplője Nagy Ervin, Anger Zsolt és Ubrankovics Júlia volt. A sorozat készítői német mintát követnek, a Der Lehrer 2009 óta fut, és már a hatodik évadot adták le idén tavasszal. Az Index értesülései szerint július végén itthon is megkezdik a második évad forgatását, de a német sorozattal ellentétben, ahol a kezdetek óta ugyanaz a színésznő alakítja a női főszereplőt, a magyar verzióban az alkotók megváltak Ubrankovics Júliától, aki az online oldalnak az nyilatkozta, váratlanul érte a készítők döntése. 

Azt mesélte, hogy A Tanár készítői mindössze néhány héttel a második évad forgatásának megkezdése előtt, zárt ajtók mögött közölték vele, hogy a második évadban már nem tartanak igényt a munkájára. Nem értette a döntést, mert azt mondták neki, szakmailag elégedettek voltak a munkájával, emellett elmondása szerint korábban arra kérte a csatorna, hogy aktívan vegyen részt a sorozat promóciójában, aztán persze a második évad forgatásában is, ezért semmilyen külföldi munkát nem vállalt 2018 októberéig - írja az Index.    

a-tanar-urbankovics-julia
Fotó: RTL Klub

Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága csak szűkszavúan reagált a lap megkeresésére:

"Nagyon nagy öröm, hogy a sajtó munkatársai annyira sikeresnek tartják A Tanár c. sorozatot, hogy biztosak a következő évadban. Amint lesz a sorozat folytatásáról és a szereplőkről a nyilvánosságnak szánt információnk, azt a sajtó tudomására fogjuk hozni."

Ezt is szeretjük