A mi kis falunk színésznőjét Tolnay Klárihoz hasonlítják - Ezért keverik össze vele
Tolnai Klára kislányként nem tudta, miért hívták művésznőnek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Azt tartja a mondás, hogy nevünkben a sorsunk. Ez biztosan igaz A mi kis falunk egyik mellékszereplőjére. Tolnai Klára, a sorozat Katája gyermekként még nem tudta, hogy névrokona, Tolnay Klári nyomdokaiba léphet egyszer.

Szülei nem is sejtették, hogy lányuk egyszer színésznő lesz, így arra sem gondoltak, hogy nevéből esetleg adódhatnak majd félreértések felnőttkorában.

Ezért keverik össze Tolnay Klárival

- Apukám mérnök, anyukám szociális munkás, szóval nagyon messze állnak a színészettől. Koraszülött voltam, két hónappal előbb jöttem, mint ahogy vártak. Azért, hogy biztonságban megszülessek, Budapestre kellett szállítani anyát, és az orvos feltette neki a kérdést, mi legyen a nevem. Anyukám úgy döntött: Klári, így hívják ugyanis a legjobb barátnőjét - mesélte a színésznő a Best magazinnak.

Kislányként még nem volt problémája, bár sosem értette, énektanára miért úgy hívja ki felelni, hogy: "Na művésznő, halljunk egy népdalt!"

Mikor úgy döntött, ő is a színészi pályát választja hivatásául, elkezdett utánaolvasni legendás elődjének, és rengeteg filmet is megnézett.

tolnai-klári-mi-kis-falunk
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

- Tervezgetem, hogy elkészítettem a családfánkat, amiből kiderülhet, van-e köztünk rokonság. Mind a ketten nógrádiak vagyunk. Öt kilométerre lakunk egymástól, a színésznő Mohorán, mi Szügyben.

A mi kis falunk Matyija

A sorozatban Molnár Áron egy kelekótya, a kocsmát gyakran látogató közmunkást alakít. A törött szemüveges Matyi esetlen, de végtelenül szerethető figura, sokak kedvence. A 32 éves színész a valóságban igazi sármőr. Képes összeállításunkban megmutatjuk, hogy fest a hétköznapokban A mi kis falunk Matyija, Molnár Áron.

Ezt is szeretjük