Már nem Király Viktor vezeti A Dal idei évadát: íme az új férfi műsorvezető

A Dal 2023 műsorvezető-párosa először vezeti együtt a Duna március 11-én kezdődő dalválasztó műsorát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg A Dal tavalyi évadában Rókusfalvy Lilit és Király Viktort láthattuk műsorvezetőként, az idei évadban az utóbbi helyett másik férfi műsorvezető áll színpadra. 

Rókusfalvy Lili és Fodor Imre lesznek A Dal 2023 műsorvezetői. Az utóbbi első alkalommal vezeti majd a dalversenyt.

A Dal 2023 műsorvezetői

A Dal című műsort 2012 óta vezette már különböző felállásokban Gundel Takács Gábor, Kapócs Zsóka, Novodomszky Éva, Tatár Csilla, Harsányi Levente, Freddie, Rátonyi Kriszta, Dallos Bogi és Orsovai Reni.

Király Viktor és Rókusfalvy Lili A Dal 2022-es évadának műsorvezetőiként.
Király Viktor és Rókusfalvy Lili A Dal 2022-es évadának műsorvezetőiként.
Fotó: MTVA/Kaszner Nikolett

Rókusfalvy Lili 2020-ban Freddie-vel vezette a dalválasztót, utóbbi 2021-ben Orsovai Reni énekesnőt kapta társául. 2022-ben ismét Rókusfalvy Lili lett a női műsorvezető, míg a férfi Király Viktor, aki nemrég vallotta be, hogy a pletykák igazak, megromlott a házassága

Fodor Imre és Rókusfalvy Lili a Csináljuk a fesztivált! 2023-as évadában.
Fodor Imre és Rókusfalvy Lili a Csináljuk a fesztivált! 2023-as évadában.
Fotó: MTVA/Balogh Zoltán

Magyarország egyetlen dalválasztó műsorának új évadában március 11-től Rókusfalvy Lili és Fodor Imre várja a nézőket szombatonként 19:35-kor. A Duna két műsorvezetője a Csináljuk a fesztivált! alatt már bebizonyította, hogy összeszokott párosként otthonosan mozognak a show-műsorok világában - áll az MTVA közleményében. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

A Dal 2023 zsűrije változatlan, azt Mező Misi, Wolf Kati, Ferenczi György és Egri Péter alkotja. Az utóbbinak ez a második évada, Ferenczi Györgynek és Wolf Katinak a harmadik, Mező Misinek az ötödik. 

a-dal-2023-zsuri
Fotó: MTVA

A Dal 2023-ban a műfaji sokszínűség mellett a daloknak fordulónként meg kell újulniuk, hiszen az elődöntőkben és a döntőben áthangszerelve hangoznak el. Míg az elődöntőben akusztikus feldolgozásban, addig a döntőben már szimfonikus változatban, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében mérettetnek meg. 

A győztes dal előadója „Az Év Dala 2023” cím, illetve a Petőfi Zenei Díj „Év dala 2023” elismerés mellett tízmillió forintot nyer zenei produkciója fejlesztésére. A döntőbe jutott másik hét dal előadója szintén részesül zenei pályájára fordítható nyereményben. A győztesről idén is a közönség dönt.

Király Viktor otthona

Modern, trendi, letisztult - Király Viktor otthonát látva ezek a jelzők jutnak eszünkbe. Az énekes a bejárattól a nappaliig mutatta meg követőinek, milyen helyen él.

Ilyen Király Viktorék otthona: modern, menő helyen lakik az énekes és családja

Király Viktor Instagram-videó formájában kalauzolta el a követőit az otthonába.

Elolvasom
Ezt is szeretjük