Király Viktor felesége bikiniben Victoria’s Secret-modell lehetne: Anita ilyen karcsú

Király Viktor és felesége karibi nyaraláson vettek részt. Anitáról ultradögös képek készültek strandolás közben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Király Viktor 2022-es éve izgalmasan indult. Rögtön januárban egy teljesen új szerepben próbálhatta ki magát, ő lett A Dal 2022 férfi műsorvezetője. A tehetségkutató döntőjére 2022. március 12-én került sor. Az énekes a finálé után úgy döntött, ezt a pörgős időszakot ki kell pihennie. 

Feleségével egy egzotikus úti célt választottak, Dominikára repültek, hogy pár felejthetetlen napot töltsenek el a Karib-tengernél. A rajongók az Instagramon keresztül tarthattak velük képletesen. A pár mindent igyekezett megörökíteni, az egzotikus tájról, fergeteges bulikról és meghitt pillanatokról több posztot és sztorit is közzétettek.

Király Viktor felesége bikiniben

Strandolás közben is lőttek pár képet, amelyeken Király-Virág Anita természetesen bikiniben élvezte a napsütést. A Hatoslottó háziasszonyának alakja jól kivehető volt a falatnyi darabban, nem is győzte fogadni a bókokat rá. Akár a Victoria's Secret fehérneműmárka kifutóján is végiglejthetett volna.

király-viktor-bikini
Fotó: Instagram/Király Viktor

Akadtak, akik csak egy-egy szót kommenteltek a képeihez: a gyönyörű, bomba és tökéletes jelzők sokaknak eszébe jutottak Anita hibátlan megjelenése láttán. Mások frappáns megjegyzés formájában fejezték ki, mennyire csodálatra méltó a sztáranyuka külseje.

"Öltözz már fel rendesen! Nyaktól bokáig, ha kérhetem, mert épp most híztam az irigységtől plusz két kilót! Büszke lehetsz az alakodra, abszolút nem látszik, hogy szültél!" - írta az egyik követője az oldalán.

Akik naponta nyomon követik a posztjait, pontosan tudhatják, sokat tesz a kirobbanó forma megőrzéséhez. Többször előfordult, hogy a konditeremből készített képet, és a nyaralás alatt is végig mozgott. Egy bejegyzésben elárulta, férje Duracell-nyuszinak szokta becézni.

Pápai Joci felesége bikiniben

Pápai Joci és Majka 2021 nyarán is úgy döntöttek, hogy közösen utaznak. Júniusban a festői szépségű Ciprusra esett a választásuk, itt töltöttek el pár napot családi körben. Az előbbi énekes oldalán felesége bikinis fotója vitte a prímet, követői nem győzték dicsérni, milyen gyönyörű nő Anita. 

Pápai Joci szép, szőke felesége bikiniben: Anitával Cipruson nyaraltak

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük