Az 51 éves Barta Sylvia bomba alakján ámulnak a nézők: kollégái is csodálják
Fotókon ötven fölötti hazai sztárok, akiknek csodáljuk a megjelenését.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nőiesség, magabiztosság, irigylésre méltó alak - hazánkban jó néhány híresség található, akiknek megjelenését évtizedek óta ezen jelzőkkel lehet illetni. Ők nem harcolnak foggal-körömmel az idő vasfoga ellen, ám mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezzék magukat a bőrükben.

Barta Sylvia is ezt a tábort erősíti. Az 51 éves időjós húszesztendős kora óta tevékenykedik televíziósként, karrierjét a százhalombattai tévénél kezdte, majd ő lett a TV2 első női időjárás-jelentője. Ma az Instagramon is tarol, dögös ruháival minden lájkot bezsebel.

Az 51 éves Barta Sylvia alakjával mindenkit ámulatba ejt

Bomba alakjáról nem csupán a jó gének tehetnek, egészséges életmódjának köszönheti karcsúságát, a rendszeres sport miatt pedig olyan, akár egy energiabomba. Kollégái is csodájára járnak. A Mokka riporterét is elbűvölte sportosságával, amikor az elkísérte a Normafára egy könnyed, reggeli edzésre. Elárulta, jó nézni, Barta Sylvia milyen élvezettel hajtja végre a gyakorlatokat. Az interjú során az is kiderült, melyik mozgásforma a zumbaoktatóként is tevékenykedő időjós kedvence: a hosszú, erdei sétákra esküszik.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen bomba formában van Barta Sylvia, illetve további négy ötven feletti magyar női sztárt láthatsz, akik ízig-vérig a nőies stílust képviselik. 

Ezt is szeretjük