A magyar színésznő 40 évesen lett először anya - Utána merész döntést hozott

Pápai Erika színésznő és szinkronhang ezt tette fia születésekor. Nem ő az egyetlen, aki negyvenévesen lett anya.

papai-erika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi években egyértelműen kitolódott a korhatár a gyermekvállalás terén, így manapság egyáltalán nem meglepő, hogy a nők zöme harminc felett, mi több, negyvenévesen vagy azon túl ad életet első gyermekének.


Eva Longoria, Nicole Kidman vagy Jennifer Lopez állandó magyar hangja,  Pápai Erika  is azon magyar hírességek táborát erősíti, akik érett fejjel, kereken negyvenévesen tapasztalhatták meg a gyermekáldás és gyermeknevelés hatalmas csodáját.

Sztárok, akik 40 évesen lettek anyák

A Jászai Mari-díjas színésznő élete 1999-ben 180 fokos fordulatot vett: két hónap után, 1999 januárjában hozzáment Szira Péter szerkesztőhöz, kisfiukat, Márk Ivánt negyvenévesen, 2000-ben hozta világra. Közvetlenül a szülés után Pápai Erika merész döntésre szánta rá magát: felmondott a Vígszínházban, ahol 14 évet töltött el, majd szabadúszó lett.

- Elkezdtem gondolkodni, hogy merre tovább, vállalhatok-e új megmérettetéseket egy kisgyermekkel - mondta 2016-ban a Hot! magazinnak, hozzátéve, annak örült, hogy szabadfoglalkozású színésznőként rengeteg darabban játszhat.

Képes összeállításunkban megmutatjuk azokat a magyar sztárokat, akik kereken negyvenévesen lettek édesanyák. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Olvass az Árvácska színésznőjéről, aki nagyon fiatalon lett anya!

Czinkóczi Zsuzsa mindössze hétéves volt, amikor eljátszhatta az egyik leghíresebb magyar film, az Árvácska főszerepét. Kevesen tudják róla, hogy 17 évesen adott életet fiának, ezzel pedig derékba tört a színészi karrierje. 

Ezt is szeretjük