A magyar színésznő 3 éves koráig szoptatta kisfiát - Nem törődött a támadásokkal

Som-Balogh Edinának határozott véleménye van a szoptatásról.

nagykep?cikkid=169937&kep=som-balogh-edina-fb-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már 2017-et írunk, még mindig probléma, hogy kevés az olyan nyilvános épületben található helyiség, ahol egy kismama kulturált körülmények között, ha úgy szeretné, diszkréten meg tudja szoptatni a gyermekét. Ha még saját tejjel táplálja a gyermekét, sokszor egy újabb kellemetlen helyzettel találja szemben magát a kismama: ha csak néhány hónapig tudta szoptatni a babáját, azért, ha több mint két évig, akkor azért kritizálják - véleménye ebben a témában pedig mindenkinek van, még annak is, aki soha életében nem fogott a kezében kisbabát.

Som-Balogh Edina is kapott hideget-meleget, amikor 2015-ben, a Ridikül című műsorban elárulta, hogy két és fél éves kisfia még mindig szopizik. A Barátok közt Kingáját sok tanáccsal - köztük sok kéretlennel - is ellátták. Miután maga is utánaolvasott a témának, végül azt a döntést hozta meg, hogy csakis ő, illetve Noel tudja, mi a legjobb neki.

- Nem kínálgatom, de ha odajön, megszoptatom. Két és fél-hároméves kor között bekövetkezik a természetes leválás, majd Noelnél is szép lassan bekövetkezik - mondta 2015-ben.

A 32 éves színésznő most második gyermekével, egy kislánnyal várandós, akit tavaszra várnak, és második terhessége kapcsán elkezdett blogjában elárulta, hogy Noel hároméves koráig, addig szopizott, amíg meg nem fogant a kislánya.

"Noelt 3 éves koráig szoptattam. Amikor Lilien megfogant, elkezdtük abbahagyni a szoptatást, ami szerencsére gyorsan ment. Lilien fogantatását egy földöntúli csodának tartom. Hiszem, hogy ő a mi gyermekünkként akart megszületni…"  - olvasható Som-Balogh Edina blogjában.

Már a 8. hónapban van - Rókusfalvy Lili műsorvezető ezt a babapocakos fotót posztolta

Nézd meg képes összeállításunkban azokat az ismert magyar sztárokat, akik nemsokára édesanyák lesznek!

Ezt is szeretjük