Segítség az iskolakezdéshez - Nyár végi tanszergyűjtő akció
Van megunt, de jó állapotú tanszer, amit a gyerek már nem használ? Most jó helyre kerülhet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavalyi nagysikerű kezdeményezését idén is folytatja a Zöld Pardon. Már 2012-ben is figyelemre méltó mennyiségű tanszert gyűjtöttek össze a rászoruló családok számára.

Kowa a tavalyi kezdeményezés néhány gyümölcsével

Szeretnék, ha idén még több jönne össze - ezért most még nagyobb segítségre van szükségünk.

15 osztályt el lehetett látni

A kezdeményezés augusztus 31-ig tart, célja, hogy a szórakozóhely látogatói az otthon feleslegessé vált, de jó állapotú, tanuláshoz szükséges eszközöket bevigyék.

A felajánlott tollakat, radírokat, füzeteket, ceruzákat a szórakozóhely az Ökumenikus Segélyszervezetnek adja, akik továbbítják azokat rászoruló családoknak, gyermekeknek.

A tavalyi évben két hét alatt 450 füzetcsomag, tízméternyi vonalzó, legalább 50 iskolatáska, több száz tolltartó, több ezer toll, ceruza, zsírkréta, vízfesték, számológépek, földgömbök érkeztek. Annyi adomány gyűlt össze, ami 15 általános iskolai osztálynyi gyereknek lett elegendő a tanévkezdéshez.

Itt adhatod le a tanszereket

Hétfőtől péntekig 11 órától 16 óráig a Duna felől a Gazdasági Bejáratnál, 16 órától 22 óráig pedig a VIP-pultban vagy a ruhatárban adhatóak le a felajánlások.

Szombaton 11 órától 22 óráig, vasárnap 11 órától 18 óráig adhatóak le a tanszerek a VIP pultban - a bejárattal szembeni pultban.

A FreshFabrik is segíteni szeretne

Számos zenész is a kezdeményezés mellé állt. Nézd meg a videót, amelyben a FreshFabrik együttes két tagja szól néhány szót az akcióról.

Ezt is szeretjük