Újszülött babájukat vitték a tengerbe: a fél világot felkavarták a képek

Több okból is az orosz családra szegeződött a világ figyelme.

v-teng

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány hete csodálatos, vörös-tengeri szülést megörökítő fotók kezdtek keringeni a neten, melyeken egy kis család és egy velük lévő feltételezhető orvos volt látható. Az emberek úgy hitték, hogy az újszülött azokban a percekben, a tengerben született, de a szerb-orosz szülők véget vetettek a futótűzként terjedő tévedésnek.

A megtévesztő az volt, hogy a baba köldökzsinórja és placentája még nem volt eltávolítva, azokat egy edényben vitték a kicsi után. Ez egy olyan gyakorlat, amit egyre szélesebb körben ismernek és választanak a babák egészsége érdekében.

Ahogy az apa helyreigazította a tévedést, valójában a kislány napokkal azelőtt született - annyi stimmel, hogy kádban -, és mindössze egészségügyi megfontolásból vitték a kicsit a tengerbe, gondolván, hogy jót tehet neki a tengervíz.

vt-szules

Több mint kétezer megosztás

A fotók gyorsan elterjedtek: a közösségi oldalakon több mint kétezer ember osztotta meg őket. A netezők egyik fele mélyen meghatódott a Dahab partjainál készült képek láttán. Rácsodálkoztak, milyen fantasztikus ez a természetközeli, tengeri születés.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A másik részük viszont aggodalmaskodott: vajon okos gondolat egy újszülött babának a nem steril tengerbe érkezni? A helyreigazítás után ugyancsak ez merült fel a netezőkben, nem árthatott-e meg a fejletlen immunrendszerrel rendelkező kicsinek a tengervíz?

szules-v-t

Noha ez valóban kérdéseket vethet fel, a családot orvos kísérte a partra, így bizonyosan konzultáltak a fürdetés előtt a lehetséges kockázatokról. A doktor egyébként az a férfi volt, aki a szülésüket pár nappal azelőtt levezette. Híres orosz szülész, aki a vízben vajúdás neves, elismert szakértője.

A legmeghatóbb szülés utáni képek, amiket valaha láttunk: sikerült lefotózni a csodát

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük