Elaludt a diák az óráján, nem hiszed el, hogy reagált a tanár: képeken 8 vicces pedagógus

Van olyan pedagógus, aki a szakállát igazítja egy nevezetes naphoz.

GettyImages-103060740

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Néhány nap múlva becsöngetnek. A hosszú nyári szünet után ez újfajta menetrendet jelent nemcsak a gyerekek, de a családok számára is.

A reggeli korai kelés, az iskolával együtt járó logisztikai kérdések megoldása mellett azonban talán eszébe jut ilyenkor mind a diákoknak, mind az egykori diákoknak, hogy az iskola nem pusztán kötelezettség, de sok vidám percet is tartogathat a gyerekek számára.

Vicces tanárok

Az iskola amellett, hogy tereped ad a diákcsínyekhez, számos szituációban a pedagógusok is megvillanhatják humoros oldalukat. A következő képeken olyan tanárokat mutatunk, akikből többre lenne szükség a máig poroszos vonalon mozgó, magyar iskolákba is.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük