Így néz ki a női test szülés után - Az anya kendőzetlenül őszinte fotókon mutatja meg
Szülés utáni testéről oszt meg retusálatlan fotókat egy anya, hogy másoknak is önbizalmat adjon.

cover-2-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb édesanya teste a szülést követően megváltozik. A terhesség kilenc hónapja alatt a szervezetben számos változás megy végbe, a belső szervek átrendeződnek, a bőr megnyúlik, striák, terhességi csíkok alakulnak ki, amivel sok nő képtelen együtt élni. Titkon arra vágynak, hogy minél hamarabb visszanyerjék szülés előtti alakjukat.

Kristyn Dingman nem törődik azzal, hogy szülés után olyan lapos hasa és feszes combjai legyenek, mint a sztárkismamáknak. Bátran vállalja szülés utáni testét, ezzel buzdítva nőtársait, ne szégyelljék megváltozott alakjukat, ami kilenc hónapig adott otthont gyermeküknek. Fotói melyek még a gyermekágyas időszakról is mesélnek, felkészíthetik a leendő anyákat, hogy mire számítsanak.

Nem kell rögtön az edzőterembe sietni

Az egygyermekes édesanya célja, hogy a társadalom leszámoljon a női test negatív megbélyegzésével. Őszintén bátorít mindenkit arra, fogadja el szülés utáni testét, hiszen egy vagy több gyermek kihordása után nem az az első, ha az edzőterembe sietnek.

Kristyn 2018-ban adott életet kisfiának, azóta missziójának tartja, hogy pozitív képekkel és üzenetekkel bátorítsa nőtársait, ám ezt nem minden ember értékeli.

"Hogyan érezheted magad szexinek, ha ilyen csúnya a hasad?"

Kristyn őszinte fotóira kapott hideget-meleget, de nem törődik velük. Fotóival érzékeltetni szeretné, hogy azzal senki sem jut előbbre, ha a másikat pocskondiázza. 

 - Sokszor látom, hogy nők más nőket kritizálnak a testük miatt. Nincs így is elég problémánk? Néhány héttel ezelőtt egy különösen bántó megjegyzést kaptam. Megkérdezte valaki, ilyen csúnya hassal hogy érezhetem magam szexinek. Nem sírtam, nem sértődtem meg, egyszerűen töröltem a kommentet. Nem tudunk erős, szexi nőkké egyesülni, ha állandóan háborúzunk. Ne a sárba tiporjuk sorstársainkat, de emeljük fel egymást, ezáltal mi is többek leszünk - reagált a rosszalló megjegyzésre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kristyn Instagram-oldalán azt is elárulta, a motivációt és inspirációt nőtársaitól kapja, akikkel sokat beszélget, ezáltal ő is rengeteg pozitív energiát tud küldeni másoknak.

Így változik meg a nő élete a szülés után

P. Nguyen különleges projekt keretein belül, fotókkal mesél az édesanyává válásról. A művész saját feleségéről, az ő anyjáról és gyermekükről készített képeket, melyekből nem mindennapi előtte-utána összeállítást hozott létre.

Borító-és ajánlóképek: Instagram/kristyndingman

Ezt is szeretjük