Ilyen egy valódi női test szülés után: a 6 gyerekes anya friss fotóján mutatta meg
Brenda Stearn immár hatgyermekes édesanyaként szeretné felhívni a figyelmet az anyaság szépségeire.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A terhesség kilenc hónapja alatt számtalan változáson megy keresztül a női test: a hormonháztartás felborul, a belső szervek átrendeződnek, a bőr fokozatosan felveszi az egyre nagyobb pocak alakját, a combokon és a hason striák jelenhetnek meg.

A test megváltozása mindenkinél egyéni, és minden frissen szült édesanyát máshogy érint. Míg egyesek könnyebben megbirkóznak a szülés után megváltozott alakjukkal, addig másoknak rengeteg bátorításra van szükségük arra, hogy elfogadják testüket.

Ilyen egy női test 6 gyermek után

Brenda Stearn júniusban adott életet hatodik gyermekének. Ahogy sokan mások, így ő sem volt képes sokáig elfogadni a szülései után megváltozott alakját, a striákat, a hason megvastagodott és redőzött bőrt. Ötödik szülése után depressziós lett, rosszul érezte magát a bőrében, amely a mindennapi életére is rányomta a bélyeget. Ekkor döntött úgy, hogy változtat hozzáállásán és életszemléletén, képeivel pedig az önelfogadást hirdeti.

- Hatgyermekes anyaként fogadd meg, kérlek, a tanácsom: egyél, etesd meg a babád, és aludj, amikor ő alszik. Ezt pedig körbe-körbe ismételd meg. Ne félj, nem vagy egyedül! A gyermeked számára te vagy a legjobb anya, és tudom, hogy a lehető legjobban teszed, amit teszel. A babáink úgy szeretnek minket, ahogy vagyunk - írta friss posztja alá az immár hatgyermekes édesanya. Nézd meg a fotókat!

Borító - és ajánló képek: Instagram/she_plusfive

Ezt is szeretjük