Varázslatos intim felvételek otthonszülésekről: ezt látja testközelből a dúla
A kanadai nő alighanem a két leggyönyörűbb hivatást választotta.

fotós dúla9-c
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jackie Dives kanadai dúla az elmúlt években szülést segítő fizikai és lelki mentorként tevékenykedett. A közelmúltban azonban elkezdett hivatásszerűen is fotózni, és a két területet összekapcsolva fotós dúlaként dolgozik.

A vancouveri nő azt vallja, hogy a dúla hivatás a szenvedélye, a fotózás mellette csak egy csodálatos kaland. A két, eszerint nagyon is összeillő passzióból csodálatos fényképek születtek, amelyek örök emléket jelentenek a világra jött babáknak és az őket váró családoknak.

Más otthon szülni, mint kórházban

Jackie minden szempontból előnyben részesíti az otthonszülést, mert meghitt, nyugodt és kényelmes körülményeket teremt nem csak az anya, de a fényképezés számára is. Otthoni vajúdásnál a szülők megválogathatják, hogy kik legyenek körülöttük, ami az intimitás szempontjából talán a legfontosabb szempont, kiváltképp az anyuka szemszögéből. A születést dokumentáló fotós megtiszteltetésnek érzi, hogy jelen lehet a családdá válás bensőséges perceinél. A baba születésének pillanata a dokumentarista fényképészet tipikus példája, de kellő érzékkel és kreativitással művészi szépségűvé lehet varázsolni. Az biztos, hogy a Jackie Dives által készített fotográfiák gyönyörűek és intenzívek.

Ezt is szeretjük