Mindenki meglepődött, amikor a baba fejére pillantott: bámulatos hajkoronával született gyerekek

Van, akinél már az ultrahang is kimutatta a dús hajszálakat.

Sűrű hajjal született babák fotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legtöbb csecsemő kopaszon vagy apró, lágy pihékkel a fején születik, így igazi ritkaságnak számítanak az olyan babák, akik dúsabb hajkoronával látják meg a napvilágot.

Bár a szőrtüszők kialakulása már a magzati korban, a terhesség első trimeszterében megkezdődik, nehéz megjósolni, hogy a kicsi mennyi és milyen színű hajjal születik majd. A csecsemők hajpihéi az első hónapokban mind az utolsó szálig kihullanak, helyettük pedig sokkal erősebb, dúsabb hajszálak nőnek.

Cuki hajas babák

Az alábbi babák nem olvadnak be a többiek közé: igazán sűrű hajkoronával látták meg a napvilágot. Nem csoda, hogy a járókelők is rendre megállították szüleiket, hogy megcsodálhassák dús frizurájukat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Borító-és ajánlóképek: BoredPanda

Ezt is szeretjük