Milyen az élet szörnyszelídítőként? Ha elég bátor vagy, belekóstolhatsz
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

kisfiu jelmezben
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az idő még nagyon szeszélyes, lassacskán enyhülnek a napok, és közeledik a tavasz. Addig is ne a négy fal között várakozz, inkább szólj anyuéknak, hiszen Budapesten ezúttal is nagyszerű élményeket szerezhettek!

Ezen a hétvégén Farsangi forgataggal, a Rémségek kicsiny múzeumával, Családi Csopa Csodákkal, interaktív könyvbemutatóval és Kolompos-koncerttel várnak benneteket.

Rémségek kicsiny múzeuma

Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum - február 17., 10.00 - 12.00

Gondoltál már arra, milyen lenne elkészíteni saját szörnyedet, és utána megszelídíteni? Sokkal könnyebb és mókásabb, mint hinnéd! Más nem is kell hozzá, mint egy pompás, közös mese, a játékos fantáziád, megannyi színes, tekergő-fodrozódó, csillogó papír és anyag, és már el is készítetted saját tél- vagy unaloműző bábodat.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Kolompos zenekar.
Kolompos zenekar.

Tavaszhozó állatságok - Farsangi forgatag a Vajdahunyadvárban

Budapest, Magyar Mezőgazdasági Múzeum - február 16., 10.00 - 17.00

Farsangkor felfordul a világ rendje. Ilyenkor kibújhatunk a bőrünkből, és sok mindent szabad, amit máskor nem. Február 16-án, szombaton a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban Farsangi forgatag vár benneteket! Családi programkavalkád, sok zajjal, vidámsággal. Az esemény jelszava: állati a buli!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Családi Csopa Csodák - Tudomány okostelefonnal

Budapest, Csodák Palotája - február 17., 10.00 - 13.00

Mi mindenre használható egy telefon a kémia és a fizika területén? Kíváncsi vagy, mire jó a készülék a netezésen, telefonáláson és játékon kívül? Kapd elő a zsebedből, használd laboratóriumi műszerként, vagy készíts vele hologramokat!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bojti Anna: Éjszaka az állatkertben

Budapest, Bartók Pagony - február 16., 16:00

Az interaktív könyvbemutatón belecsöppenhetsz Bojti Anna állatkerti történetébe, és a különös lényekkel beszélgetve, értékes tárgyakat szerezve kinyomozhatsz egy állatkerti rejtélyt. Mert ebben a könyvben TE határozod meg, hogy merre kanyarodik a történet!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Kolompos: Itt a Farsang

Budapest, Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház - február 16., 11:00

Itt a farsang, áll a bál. Vízkereszttől húshagyó keddig tart a mulatságok, bolondozások, álarcos, maskarás bálok időszaka. Farsangi szokások, játékok, táncos-ügyességi vetélkedők szerepelnek a műsorban.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Nyitókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük