Itt még a medvék is táncra perdülnek: belépés csak mackójelmezben!
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

maci
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Itt a farsang, áll a bál, vagyis ezúttal minden a farsang és a medvék körül forog, a hagyomány szerint február másodikán ugyanis a maci kidugja orrát a barlangból, hogy megnézze, milyen hosszú lesz még a tél. De természetesen más izgalmakkal is készültünk!

Ezen a hétvégén Varázslatos Jégfesztivállal, Egy kiállítás rémei koncerttel, Mackófesztivállal, Lengemesékkel és a Mesék a Tejúton Túlról című mesedarabbal várnak benneteket.

Disney On Ice - Varázslatos Jégfesztivál

Budapest, Papp László Sportaréna - február 1., 19.00, február 2., 11.00, 15.00, 19.00 és február 3., 11.00, 15.00

Készüljetek a téli csodaországba történő belépésre, hiszen Mickey és Minnie egér elhozza Budapestre a Disney-birodalom legvarázslatosabb pillanatait a Disney On Ice - Varázslatos Jégfesztivál keretében. A mesebeli móka újabb forgatagában vidám részek láthatók mindenki kedvenc Disney-filmjeiből, Ariel, Aranyhaj és Belle hercegnők történetéből.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

In Medias Brass: Egy kiállítás rémei

Budapest, Zeneakadémia - február 3., 10.30

Tudjátok-e, hogy mi az a Krümpül? Vagy a Bucilus? Mit tegyünk egy gyermekkel, akin úrrá lett a Tötyör? Az In Medias Brass rézfúvós ötös mesekoncertje választ kínál ezekre a gyötrő problémákra! Művészi és tudományos alapossággal mutatják be hétköznapi rémeink titkos világát, életünkre gyakorolt káros hatásaikat - és az ellenük való védekezés praktikáit. Bumba-befonódás? Zakazakk a gallér mögött? Mindenre tudnak megoldást!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Mackófesztivál az Állatkertben

Budapest, Fővárosi Állat- és Növénykert - február 1-3., 9.00 - 16.00

2019-ben is megrendezik a hagyományos Mackófesztivált, idén február 1. és 3. között várja kültéri és beltéri programokkal az Állatkert a mackók szerelmeseit. A kismackónak öltözött vagy kismackóval érkező gyerekek számára kedvezményes áron lehet belépőjegyet váltani.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mesék a Tejúton Túlról

Budapest, MOM Kulturális Központ - február 3., 10.30

Képzeld el, hogy összeveszel egy barátoddal egy biciklin. Ez bármikor megtörténhet veled. Még az is, hogy dühödben ráncigálni kezded a járgányt. No de, mit szólnál ahhoz, ha ezek után a bicaj se szó, se beszéd, elragadna mindkettőtöket, és kilőne veletek az űrbe? A mese két hősével - Tücsökkel és Bojtival - pontosan ez történik. És ez csak a kezdet! Ki tudja, hová pottyannak? Talán a Tejút egyik elhagyatott zsákutcájának még elhagyatottabb bolygójára? Meglehet. Ha velük tartasz, mindenre fény derül.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Legkisebbek mozija: Lengemesék

Budapest, Puskin mozi - február 2., 10.00

A lengék a Nádtenger apró, de bátor, zöldbőrű őrei. Füttyös Vilkónak a legnagyobb álma, hogy végre ő is őrző lehessen, ám a kíváncsisága folyton bajba sodorja. Amikor azonban a Nádtenger ellenségei, a harácsok a hattyúkkal szövetkeznek, az egész tó veszélybe kerül. Az őrzők tehetetlenek, de Vilkó vakmerő tervet eszel ki, hogy megmentse otthonát és fogságba esett barátját, Táltost. Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Nyitókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük