Szendvicsek a hátizsákba, ital a kulacsba, és irány a Margitsziget! - Hétvégi programajánló
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi gyerekprogramokat.

csalad a parkban
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csodálatos időt ígér a hétvége, ezért hiba lenne a négy fal között maradni. Kiváltképp, hogy országszerte változatos, izgalmasabbnál izgalmasabb programokkal várnak kicsiket és nagyokat. Csomagoljatok hát, és kezdődjön a hétvége!

Ezen a hétvégén Kolor Kölyökszigettel, A háromágú tölgyfa tündérének történetével, izgalmas csatatérrel, MintaPinty-koncerttel és a margitszigeti zenélő szökőkút gyerekzenei blokkjával várnak benneteket.

Kolor Kölyöksziget

Kazincbarcika, több helyszínen - augusztus 6-16.

Idén a kicsik is fesztiválozhatnak Kazincbarcikán! A KolorCity Fesztivál kimondottan gyerekeknek szóló programokkal készül, lesz környezettudatos ugrálóvár, kézműves bütykölde, kölyökmozi, könyvtársimogató, filmes, fotós és grafikai műhelyfoglalkozás, népi játszótér, valamint festőiskola. Koncertet ad a Zabszalma együttes, a Bóbita zenekar, a MintaPinty és az Eszter-lánc Mesezenekar. Minden program ingyenes.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

A háromágú tölgyfa tündére

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad - augusztus 12., 10.30

„Sűrű erdő közepében gazból gyütt boszorkány őriz ódon tölgyfába zárott három tündérleányt. A mese arról beszél, hogy éretlenke királyi fiú mint szabadítja meg ezeket, mint veszejt el közülük kettőt, s mint szeret meg egyet halálosan. De kettejük boldogságára várni kell türelmesen: hiszen a boszorkányt sem kell félteni! Ámító fondorlatossággal széjjelszakítja az egymásnak teremtetteket. S hogy kettejük szerelme legyőzi-e a sötét fondorlatokat, azt csak azok láthatják, kik megtekintik az előadást."

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Mozgásban a kultúra! - Csatára fel!

Budapest, Béke tér - augusztus 11., 15.00 - 19.00

Egy igazi csatateret alakítanak ki a Béke térre, ahol szivacslövedékkel lehet egymás ellen harcolni egy közel 100 m2-es NERF-pályán. A foci szerelmeseinek is kedveznek, ezen a délutánon billiárdfocit és darts-focit is tartanak. A részvétel ingyenes.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Minimax Gyerekhajó a MintaPinty zenekarral

Budapest, Batthyány tér - augusztus 12., 10.00 - 12.00

A Minimax Gyerekhajó színes programokkal, koncertekkel, rengeteg játékkal és nyereményekkel vár benneteket most vasárnap. A gyerekhajó helyszíne gondoskodik a csodás látványról, a MintaPinty zenekar a vidám hangulatról, a képzett animátorok pedig a kellemes és hasznos időtöltésről.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Zenélő szökőkút

Budapest, Margitsziget, Zenélő Kút - mindennap 11.00

Április vége óta működik a margitszigeti zenélő szökőkút. A szökőkút medencéje ezer négyzetméter alapterületű, a 154 beépített fúvókát összesen 227 színes lámpa világítja meg. A szökőkút mindennap 11 órától gyerekzenei blokkal várja a családokat. Izgalmas fény- és vízhatások mellett hallgathatjátok meg Vuk dalát, A cinege cipellőjét, a Miki manót, a Micimackót, a Jégvarázs, a Vaiana és a Zootropolis egy-egy betétdalát.

A programról részletesebben itt olvashatsz.

Nyitókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük