Az éj leple alatt kerülhetsz közelebb az állatkert különleges lakóihoz
A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

tigris
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lassacskán tényleg itt a vakáció vége, az iskola újra megnyitja kapuit, és kezdődhet a tanulás. Használjátok ki az előttünk álló csodás időjárást, és addig is legyetek együtt! Hiszen erre ezúttal is rengeteg lehetőségetek lesz.

Ezen a hétvégén Állatkertek Éjszakájával, CzutorBorsók-koncerttel, Bakáts Feszttel, Pesthidegkúti Művészeti Fesztivállal és Budaörsi Airshow-val várnak benneteket.

Állatkertek Éjszakája

Országszerte, több helyszínen - augusztus 30., 16:00-23:00

Ezen az éjszakán feltárul az állatkertek titokzatos élete, az éj leple alatt közelebb kerülhettek az állatkertek különleges lakóihoz. Budapesten a Fővárosi Állat- és Növénykertben és a Tropicariumban is izgalmas programokkal várnak benneteket, látványetetésekkel, állatsimogatóval és koncertekkel készülnek a szervezők.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Pöttömkert a CzutorBorsók zenekarral

Budapest Park - szeptember 1., 9:30-15:00

Van egy nap, amikor gyerekzsivaj lengi be a Parkot - ilyenkor születik meg a Pöttömkert névre hallgató kis mesebirodalom, ami izgalmas ingyenes programokkal vár benneteket. A CzutorBorsók-koncert mellett lesz Kokopelli Jazz Matiné, nyárbúcsúztató Kerekítő manóval, és megnézhetitek a Holdfű Színház Királyos mesék című előadását is.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bakáts Feszt

Budapest, Bakáts tér és környéke - augusztus 30. - szeptember 1.

2019 nyarának utolsó hétvégéjén program- és látványkavalkáddá válik a Bakáts tér. Délelőtt és kora délután gyerekprogramok, előadások és gyerekkoncertek várják a kicsiket, míg délután több helyszínen is klasszikus koncertek, akusztikus koncertek, FTC-közönségtalálkozók, helytörténeti séták, filmvetítések, kreatív foglalkozások és előadások kerülnek megrendezésre.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál

Budapest, Klebelsberg Kultúrkúria - augusztus 29. - szeptember 1.

A Nyári Művészeti Fesztivál keretében ismét megnyílik a mesekert, ahol Tekergőtérrel, Vándor vurstlival, Tintaló Cirkusszal, meseelőadásokkal, bűvészműsorral, valamint a Cimbora együttes, a Rutkai Bori Banda és a Kolompos koncertjével várnak benneteket. 

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Budaörsi Airshow

Budaörsi repülőtér - augusztus 31. - szeptember 1., 9:00-19:00

Rengeteg légi, és még több földi látványossággal, külön gyermekvárossal várnak benneteket augusztus 31-én és szeptember 1-én Budaörsön. Találkozhatsz MIG-pilótákkal, összefuthatsz Farkas Bertalan űrhajóssal, és begyűjthetsz egy autogramot Besenyei Pétertől is. Lesznek ejtőernyősök, sőt mi több Bungee Jumping ugrás helikopterből, második világháborús csatajelenet valódi robbantásokkal, és még sok más, színes programmal készülnek a szervezők.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük