Játszóházzá változik a város a sulikezdés előtt: mutatjuk a részleteket

A Port.hu ajánlója elhozza a legjobb hétvégi programokat.

jatszohaz 1
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egykettőre becsengetnek, de addig még sok víz lefolyik a Dunán, arról nem beszélve, hogy az előttünk álló napokra is remek időt jósolnak. Élvezzétek hát a színes szabadtéri programokat, és vágjatok bele egy nagyszerű kalandba!

Ezen a hétvégén Játéképítő Pizsamapartival, Kaláka-koncerttel, Mesemorzsákkal, Zöld Pici Piaccal és Szamárfül Családi Fesztivállal várnak benneteket.

Szamárfül Családi Fesztivál

Pécs, Zsolnay Negyed - augusztus 23-25.

Idén hetedik alkalommal Pécs kulturális városrésze az iskolakezdés előtt óriási játszóházzá változik, ahol a kézműves és zenei foglalkozások mellett zenés és bábszínházi előadásokra is ellátogathatnak Sanyi csacsi barátai!

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Játéképítő Pizsamaparti

Budapest, Kölyökpark-Mammut II. - augusztus 23., 19.00

Álmodtál már arról, hogy megépítsd álmaid repülőjét? Vagy legalábbis megtervezd három dimenzióban? A QUADRO német fejlesztőjátékkal kicsiben és nagyban is építhettek, akár az asztalon, akár a földön. Mászókát, repülőt, de talicskát is, amivel utána még sorversenyen is részt vehettek. A kapcsolódó Da Vinci Kids élményórán is a játékoké lesz a főszerep a Játékvilág című műsor segítségével.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kaláka-koncert

Budapest, Kobuci Kert - augusztus 24., 10.30

A Kaláka-koncerteken a gyerekek nemcsak hallgatói, hanem résztvevői is az előadásnak. Mivel a muzsikusok mind a Kodály Zoltán koncepciója szerint tanító, híres Lorántffy Zenei Általános Iskolába jártak, e zenei nevelés igazolói és tudatos használói. A koncertjeiken bemutatják különleges hangszereiket.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Mesemorzsák

Budapest, Városmajori Szabadtéri Színpad - augusztus 24., 10:30

A Grund Színház színészeinek improvizált meseelőadása, amelyben ismert történeteket játszanak el kicsit másképp. Kreatív mese és interaktív játék 5-99 éves korú gyerekeknek, amiben bármi megtörténhet.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Zöld Pici Piac

Budapest, Grund - augusztus 25., 10:00

A Zöld Pici Piac egy fenntartható dizájnvásár, ahol hazai készítők környezetbarát, bio- és ökotermékeit tudjátok megvásárolni kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek és babáknak tervezve. A Zöld Pici Piac nagykövete Szabó Anna Eszter, szannae lesz, aki a helyszínen személyesen vár majd titeket egy kis beszélgetésre, ismerkedésre.

Az eseményről részletesebben itt olvashatsz.

Ezt is szeretjük