8 őszi vitaminforrás, ami megelőzi a megfázást: nem a tápoldatos paradicsom a nyerő
Minden évszaknak megvannak a maga vitaminforrásai, így az ősznek is: nem érdemes tápoldatos nyári zöldséget venni.

Ez is érdekelhet
beauty and style

Top olvasott cikkek
- Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya jól megnőtt: a 14 éves Shiloh olyan magas, mint az anyja
- Helyesíráskvíz, amit sokan elrontanak: egyelőre vagy egyenlőre, melyik a jó?
- Julia Roberts barátnőjét játszotta a Micsoda nőben - Ma tuti elsétálnál az 58 éves színésznő mellett az utcán
- Magyar is van a világ leghíresebb mémjei között: a rajtuk szereplő emberek így megváltoztak az évek során
- Általános iskolás tananyag: tudod, mi a szófaja a következő szavaknak? Kvíz!
A természet tavasztól ébred, és nyáron dúskálunk a legtöbb zöldségben és gyümölcsben. Ezt a tényt ismerve sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy a hűvös idő eljöttével kapható aktuálisan termő zöldség és gyümölcs is a boltokban.
Ilyenkor kerül a zacskóba a szezonján rég túllevő, tápoldatos paradicsom és uborka, meg a jó öreg banán, és ezzel le is van tudva a zöldség- és gyümölcsvásárlás.
8 őszi vitaminforrás
Nem főbenjáró bűn, de valahol téves döntés ezekkel kisétálni az üzletből. Minden évszaknak megvannak ugyanis a maga vitaminforrásai, csak egy kicsit alaposabban szét kell nézni. Nyolcat sorolunk az ősziek közül, mintegy emlékeztetőként: ezeket érdemes vásárolni tápoldatos vagy importáruk helyett az erős immunrendszerért.