Milyen az élet négyes ikrekkel? Őszinte fotókon mutatja meg az édesanya

A Szafranski család hároméves kislánya mellé érkezett a négyes ikerpár.

negyesikrek
beauty and style
Top olvasott cikkek

2017. márciusában a Scottsdale-ben élő Szafranski család nem hétköznapi ajándékot kapott a sorstól: megszülettek négyes ikreik.

Hároméves kislányuk mellé egy kislány és három fiú érkezett még: Emery, Damon, Gideon és Theo. Az édesanya azóta Facebook- és Instagram-oldalán osztja meg nem hétköznapi életük örömeit és tapasztalatait.

Szafranski négyes ikrek

Bár az ikerbabák szinte mindig korábban érkeznek, a négyes ikrek a várandósság 29. hetében születtek meg sürgősségi császármetszéssel, 1 kg körüli súllyal. Az első 12 hetet koraszülöttosztályon töltötték.

Szerencsére a kezdeti nehézségeket követően hamar megerősödtek. A lenti fotó alapján pedig az is jól látható, hogy a szülők, Kylie és Phillip Szafranski hatalmas Star Wars-rajongók.

Néhány hónap múlva pedig már csak az avatott szemek tudták megmondani, hogy a babák koraszülöttek voltak. Nincs is annál jobb, mint amikor négy már kúszni-mászni tudó babát kell egy helyen tartani a lakásban. A Szafranski család babakarám nélkül sokáig el sem tudta képzelni az életét.

Néhány évente egyszer sikerül a héttagú családot összetrombitálni egyetlen fényképre. Ez az idő általában karácsony táján jön el a Szafranski családban.

Ilyen, amikor éppen öt gyerek foglalja el a szülői hálószobát. Bizony, nem lehet könnyű visszaszerezni.

Az ikrek lassan hatévesek lesznek, nővérük River, pedig kilenc. A fotón éppen Pikachunak, T. Rexnek, Pókembernek és Jojonak öltöztek. 

Ezt is szeretjük