Milyen sors vár gyermekedre?
Keresztneve elárulja
Az ezotéria szerint a keresztnév fellebbenti a fátylat a gyerek jövőjéről. Tudd meg, miként alakul élete.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember maga alakítja sorsát, ám az ezotéria szerint egyes rá jellemző adatok - mint a születési helye és ideje, illetve jelen esetben a neve - bizonyos szintű információt adnak a jövőről - azaz árulkodnak arról, hogy a kicsi felcseperedvén milyen szellemi-lelki beállítottságú felnőtt lesz, vagy legalábbis lehet, és ennek megfelelően hogy alakul majd az élete.

Ennek tudatában érdemes a gyereket támogatni pozitívumai kibontakoztatásában, illetve megerősíteni esetleges gyenge pontjait. Tudd meg, hogy a legnépszerűbb novemberi keresztnevek milyen sorsot vetítenek előre.

Aliz - Nemes, harcos, bölcs

Aliz nevű lányod rendkívüli vitalitással rendelkezik, amihez kellő határozottság és céltudatosság párosul. Ám szó sincs arról, hogy kizárólag a ráció vezérelné - kizárólag olyat mond és tesz, amivel lelkileg azonosulni tud, és minden megnyilvánulását áthatják érzelmei is. A fentieknek köszönhetően viszonylag egyenes pályát fut majd be hivatásában. Megeshet, hogy egy-egy kisebb kudarc megtorpanásra készteti, ám a távolabbi célt szem előtt tartva gyorsan talpra áll. Még a karrierjénél fontosabb azonban számára a család - kiváló társ és édesanya válik majd belőle.

Virgínia - lány, hajadon, szűz

Igazi feleség- és anyatípus, miközben - talán nem is tudatosan - egyfajta szellemi-lelki gyógyítói szerepet tölt majd be környezetében. Virgínia keresztnevű lányod ugyanis fejlett intuícióval rendelkezik, így szavak nélkül is tudja, hogy a körülötte lévőknek mire lenne szükségük, és igyekszik azt megadni számukra.

Így aztán nem csoda, hogy rengetegen szeretik majd - olyannyira, hogy, bár a karrier nem túl fontos számára, a hivatásában is viszonylag könnyen jut előre. Az egyetlen problémát azt jelentheti számára, hogy érzékenységéből adódóan esetenként túlreagálhatja mások megnyilvánulásait.

Emma - nagyság

Ha gyermekedet Emmának hívják, nevéhez méltón képes lesz valami igazán nagyot létrehozni, ám nem feltétlenül vezetőként.

Tipikusan az a fajta ember ugyanis, aki nem vágyik rivaldafénybe, a háttérből azonban képes oly módon irányítani az eseményeket, hogy az mind számára, mind pedig az összes érintett számára a lehető legjobb legyen. Így lényegében mindent elér majd, amit szeretne, mégpedig anélkül, hogy ennek érdekében bárkivel is konfrontálódnia kellene. Veleszületett tapintatának és figyelmességének köszönhetően a házassága is sikeres lesz, gyermekei pedig valósággal rajonganak majd érte.

Virág

Virág nevű csemetéd nincs híján a kezdeményezőkészségnek, ráadásul kellő határozottsággal és céltudatossággal is rendelkezik - így aztán bármit határoz el, biztosra vehető, hogy előbb-utóbb véghez is viszi azt. Igyekszik minél előbb gyökeret verni a világban, elsősorban nem is a saját érdekében. Sokkal inkább szerettei számára kívánja létrehozni azt a fajta hátteret, mely mind érzelmi, mind pedig egzisztenciális szempontból biztonságot jelent számukra.

Külsejét tekintve pedig - nevéhez méltón - valóban egy szép virágra hasonlít, és nem túl meglepő módon az ellenkező neműek fokozott érdeklődésére számíthat. Ezért a párkeresés nem okoz majd nehézséget neki, az anyaságot pedig minden további nélkül képes lesz összeegyeztetni a hivatásával.

Boldizsár - Baal isten óvja az életét

A Boldizsár nevet viselő csemete, bár fejlett intellektussal rendelkezik, alapvetően érzelmi beállítottságú. Döntései révén legalább akkora mértékben hagyatkozik arra a bizonyos belső hangra, mint a racionális érvekre - és éppen ennek köszönhetően számos olyan akadályt is sikeresen vesz majd, mely másokat megtorpanásra kényszerítene.

Mivel azonban van némi hajlama az öntörvényűségre, olyan konfliktusokban lehet része, melyek némi kompromisszumkészséggel elkerülhetőek lennének. Lebilincselő személyiségének köszönhetően azonban senki nem tud sokáig haragudni rá - legyen szó egy munkatársáról, egy barátjáról vagy a párjáról.

Nimród - bibliai lázadó

Nimród nevű gyermekedet rendkívüli igazságérzettel ruházták fel az égiek. Így aztán különösebb hezitálás nélkül kiállj azok mellett, akik meglátása szerint a védelmére szorulnak, és a saját érdekeit sem esik nehezére képviselni - a baj csak az, hogy mindezt esetenként nem a legdiplomatikusabban teszi. Emiatt akadhatnak kellemetlenségei, ám éles eszének és kiváló problémamegoldó képességének köszönhetően hamar felülkerekedik rajtuk. A fentiekből adódóan az élet minden területén jól boldogul majd, különös tekintettel az emberi kapcsolatokra - a körülötte lévők szeretetéből pedig rengeteg erőt meríthet majd.

Gergő - éberen őrködő

Élete középpontjában az emberi kapcsolatok állnak. Fejlett intuíciójának köszönhetően képes szinte bárkivel együtt érezni, és, ha tud, szívesen segít másoknak, mégpedig anélkül, hogy ezért bármiféle ellenszolgáltatást várna. Ugyanakkor elég józan ahhoz, hogy ne osztogassa nyakló nélkül a rendelkezésére álló forrásokat - elsősorban a hozzá közel állókról igyekszik gondoskodni, amit egyébként a lelke mélyén egyfajta életfeladatnak is tekint. Lelkiismeretességének és alaposságának köszönhetően a hivatásában is jól boldogul, ami az anyagi gyarapodást is meghozza neki, illetve családtagjainak.

Renátó - újjászületett

Renátó nevű csemetéd rendkívüli dinamizmussal rendelkezik. Az élete során esetlegesen felmerülő nehézségek pedig nemhogy nem szegik kedvét, hanem egyenesen inspirálóan hatnak rá.

Így aztán sorra legyőzi majd az útjába kerülő akadályokat, és a legképtelenebb helyzetekből is a lehető legjobban jön ki. Bármi lesz is a hivatása, szinte biztos, hogy előbb-utóbb vezető válik belőle, de az sem kizárt, hogy saját vállalkozását viszi sikerre. Szociális és párkapcsolataiban viszont nehézségei adódhatnak abból, hogy - bár alapvetően melegszívű - nehezére esik kimutatni mindazt, ami benne zajlik. Ennek elkerülése érdekében jó, ha minél előbb megtanítod kifejezni érzéseit.

Ezt is szeretjük