Milyen jegyben született a gyereked?
Ebben lesz sikeres
Sport, nyelvek, pénzvilág, művészet, család - tudd meg, hogy csemetéd mely területen tud kiteljesedni!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az asztrológia szerint a horoszkóp nemcsak gyermeked meghatározó személyiségjegyeiről lebbenti fel a fátylat, hanem egyebek között azt is elárulja, mi az, amiben igazán ki tud majd teljesedni.

Mindehhez azonban külső támogatásra is szüksége van - elsősorban az édesanyja részéről. Tudd meg, hogy csemetéd várhatóan az élet mely területén lehet sikeres, és segítsd őt adottságai és képességei kibontakoztatásában.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Rendkívül magas intelligenciával van megáldva gyermeked, ha a Kos jegyében született, aminek köszönhetően szinte bármit el fog tudni érni az életben. Fejlett verbális képességeinek köszönhetően azonban a média világában érzi majd magát a legjobban, hiszen ebben a közegben igazán kiteljesedhet, és önmagát adhatja. Mindeközben kellő határozottsággal rendelkezik ahhoz, hogy megvédje magát a nem mindig barátságos körülmények között.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika jegyben született gyermek egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága speciális kézügyessége, amire érdemes odafigyelni, hiszen akár kicsid egész élete múlhat ennek fejlesztésén. Mindemellett az égiek élénk képzelőerővel és fejlett esztétikai érzékkel is megáldották. Élete legnagyobb sikereit pedig a fentiekhez társuló kitartásnak köszönheti majd, hiszen művészi pályáján elért eredményeihez mindkettőre szüksége lesz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Fejlett szociális és diplomáciai érzékkel érkezett a világra gyermeked, ha az Ikrek jegyében született. Ezek a tulajdonságai kezdetben inkább csak népszerűségében mutatkoznak meg, ám az idő előrehaladtával tudatosulni fog benne, hogy emberek között érzi magát a legjobban. Számára éppen ezért a pedagógiai vagy szociális pálya szakágai a legmegfelelőbbek, melyekben igazán jól is fogja érezni magát.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Halandzsázásnak indul, ám hamar rá kell jönnöd, hogy kicsid zavarosnak tűnő közlési formája nem beszédhibát vagy figyelmetlenséget takar, hanem fejlett nyelvi érzékre utal. Ha időben elkezded fejleszteni ezt a készségét, gyorsan és könnyen nyelvzsenit faraghatsz belőle, minek révén aztán egész életére biztos megélhetési forrást adsz a kezébe. A Rákok műfordítóként, tolmácsként és idegenvezetőként is kiválóan megállják majd a helyüket.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Csemetéd rendkívüli beszédkészsége korán megmutatkozik, Oroszlánként pedig a későbbiekben is fejlett verbalitása révén fog igazán nagy eredményeket elérni. Magáénak mondhatja továbbá az Oroszlán jegy szülötteinek másik sajátosságát, a vezetésre való alkalmasságot is. A fentiek fényében kiváló kommunikációs szakember válhat belőle, sőt, az sem kizárt, hogy egy egész vállalatot fog irányítani.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szüzek a világ leggazdagabb fantáziájával megáldott személyiségei, éppen ezért gyermeked a képzőművészetek terén fog kiemelkedőt alkotni, ha ebben a jegyben született. Az, hogy melyik területet fogja leginkább kedvelni, az évek során derül majd ki, annyi azonban biztos, hogy saját magának és neked is újra és újra meglepetést okoz majd műveivel. Szerencsére a tehetséghez érdekérvényesítő képesség is párosul, így jól is fogja menedzselni magát.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Ha alkotásról van szó, a Mérleg mindig tettre kész! A jegy szülöttei szeretnek rendezkedni, új dolgokat létrehozni, környezetüket szépítgetni, sőt, akár mások közvetlen közegét is képesek az adott személyiséghez illeszkedően átalakítani. Csemetéd ezeket a tulajdonságait leginkább lakberendezőként vagy belsőépítészként fogja tudni kamatoztatni, saját és mások álmait egyaránt megvalósítva.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió gyermekednek személyiségéből fakadóan kiváló érzéke van a pénzügyekhez, ezt az adottságát pedig a családi kassza rendben tartásán túl számos más területen is érdemes kamatoztatnia. Különösen igaz ez akkor, ha gazdasági vénájához komolyabb szintű emberismeret is kapcsolódik, hiszen ezen két tulajdonság birtokában kiváló pénzügyi szakember válhat belőle. Amennyiben kevésbé nagyravágyó, akkor egy jól menő kisvállalkozás élén is megtalálhatja számításait.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A kezdetektől fogva a tökéletességre törekszik, és mindig a maximumot hozza ki magából Nyilas jegyű gyermeked, így lényegében bármely területen komoly sikereket érhetne el. Ez azonban őt nem érdekli, hiszen az igazi boldogságot számára az otthon melege és szerető hozzátartozói jelentik. Persze mindent megtesz annak érdekében, hogy ezt megteremtse és megőrizze, de családját soha nem áldozná fel karrierje kedvéért.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Precizitása lesz a legfőbb erénye a Bak csillagjegyben született gyermekednek, ezt a tulajdonságát pedig jócskán tudja majd kamatoztatni élete során. Hamar felismeri, hogy pontossága és odafigyelése révén hatalmas dolgokat érhet el az életben - ha lassabban is ér célba, tartósabb lesz a siker. Elsősorban a racionalitást igénylő területek vonzzák, ám segítőkészsége miatt az sem kizárt, hogy egészségügyi dolgozó, orvos vagy akár professzor lehessen belőle.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Vízöntő gyermeked igazi kis haspók hírében áll már egészen kicsi korától, mely tulajdonsága, ha jó irányba terelgeted, akár hasznára is válhat. A finom, egyszersmind esztétikai élményt is nyújtó falatokhoz való vonzódása révén sikeres szakács, cukrász vagy más gasztronómiai szakember válhat belőle. Annál is inkább, mert viszonylag hamar felfedezi, hogy az ételek elkészítése legalább akkora örömet szerez neki, mint azok elfogyasztása.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak jegyű csemetéd már pici korában rádöbben, hogy nem tud sport nélkül létezni. Ennek valamely vízhez kötődő ágát választja majd - például az úszást, a szinkronúszást vagy a műugrást -, esetleg egy olyan, elmélyülést igénylő mozgásforma mellett teszi le a voksot, mint a jóga. Az is lehet, hogy fejlett empátiájának köszönhetően valamilyen segítő jellegű foglalkozásban találja meg a kiteljesedést - szociális munkás éppúgy lehet, mint tanár vagy pszichológus, de nem kizárt, hogy szellemi-lelki gyógyítóként ér majd el sikereket.

Ezt is szeretjük