Miért téged választott anyjának a kicsi?

Születésnapja elárulja

Az, hogy melyik nap jött világra csemetéd, sokat elárul kettőtök kapcsolatáról.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ezotéria követői hisznek abban, hogy a lélek már a Földre születése előtt kiválasztja az ideális anyajelöltet, akivel kiegészítik egymást, és aki leginkább ki tudja bontakoztatni a benne rejlő képességeket.

Tudd meg, hogy csemetéd miért éppen melletted horgonyzott le!

Hétfő

Rendkívül nyugodt személyiséged az, amiért a gyerkőc téged választott. Téged nem lehet egykönnyen kihozni a sodrodból, energikus csemetéd minden megnyilvánulását remekül tolerálod, ám ha a helyzet megkívánja, nem hagyod, hogy korlátok nélkül bármit megtehessen. Nálad nem a szigor és fenyítés a megoldás, hanem a ráébresztés a történtek tanulságára. Kreatív nevelési módszereidet a kicsi odafigyeléssel hálája meg.

Kedd

A mondás úgy tartja, hogy két dudás egy csárdában nem fér meg, ami a te és gyermeked esetében is igaz lehetne. De nem az.

Mindketten rendkívül határozott és erős személyiségek vagytok, amit nem egy konfliktus követ, de a heves szócsatákon hamar túllépve remekül szót értetek egymással.

Pont ez az oka, hogy a kicsi téged választott, hiszen ki tudna egy önfejű személyiséget kontrollálni, mint egy másik, hasonló makacssággal megáldott ember?

Szerda

A szerdán született gyerek különösen érzékeny - fontos számára az állandó megerősítés és az, hogy érezze, bármikor számíthat a hozzá legközelebb álló emberre.

Gyermeked azért választott téged, mert rendelkezel egyfajta tanácsadó képességgel, mindig tudod, mikor mit kell mondani. Még a legféltettebb titkait sem szégyelli veled megosztani - és pontosan ez feltétel nélküli bizalom teszi annyira különlegessé a kapcsolatotokat. Egymásra vagytok hangolódva, jóval többet jelentetek egymásnak, mint anya és gyermeke, nem véletlen, hogy egymásra találtatok.

Csütörtök

A nevelési elveid magukért beszélnek: nem vagy az a tyúkanyó típus, nem pátyolgatod a gyereket, hanem kemény kézzel irányítod őt. Persze, ez nem jelenti azt, hogy egyfolytában rendszabályoznád őt, egyszerűen csak elvárod bizonyos szabályok betartását. Pontosan ezért választott téged a kicsi már megtestesülése előtt - a csütörtökön született lélek jellemzően rendkívül szertelen, és szüksége van arra, hogy valaki kordában tartsa. Mindennek ellenére a csemetéd rajongással tekint rád.

Péntek

A pénteken született lurkónál egy dolog fontos, de az nagyon, mégpedig a szabadság. Őt nem lehet korlátok közé szorítani, meg kell neki adni a lehető legtágabb teret - természetesen a józan ész határain belül -, ahol kiélheti magát. Gyermeked azért választott téged édesanyjának, mert te képes vagy rá, hogy ezt a szabadságot biztosítsd neki, de mindezt úgy, hogy láthatatlanul mintegy fogod a kezét, mert a legfontosabb számodra, hogy biztonságban tudd őt. Nem egyszerű feladat, de te képes vagy rá.

Szombat

Ha egy kis vidámságról van szó, neked nem kell kétszer szólni. Optimista életfelfogásod és derűs kedélyed az, amiért a kicsi melletted horgonyzott le. A világ legjobb anyukáját, aki mindig kapható egy kis bolondozásra és viccre, te testesíted meg számára. Kapcsolatotok nem egy szokványos anya-gyerek viszony, mivel egyúttal a legjobb barátai is vagytok egymásnak. Te vagy a fiatalos anya, akivel még a lurkó barátai is szívesen lógnak, hiszen annyira jó fej vagy. Kívülről lazának tűnő, ám valójában nagyon is bensőséges köteléketek irigylésre méltó.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vasárnap

Vasárnap született gyerekeddel olyanok vagytok, mint a borsó meg a héja. Remekül kiegészítitek egymást, köszönhetően hasonló érdeklődéseteknek, valamint barátságos és nyitott természeteteknek. A kicsi azért melletted kötött ki, mert szinte teljesen egyformák vagytok, és emiatt képesek vagytok egymás hullámhosszára hangolódni. Pontosan emiatt elkerülhetők a komolyabb konfliktusok köztetek. Ha mégis vita adódik, azt könnyedén rendezitek.

Hiszel benne, hogy a lélek maga választja ki édesanyját születése előtt?

OLVASD EL EZT IS!

voros zsivany
  • kisgyerek
  • gyereknevelés

Mi a gyerek neve?

Ezt is szeretjük