Mi a gyerek neve? Ilyen feladattal született a Földre
Tudd meg, miként élhet csemetéd összhangban önmagával, elérve azt a célt, amellyel érkezett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A régi idők kultúráiban a nevet a személyiség fontos részének tekintették, amely sok mindent elárult viselőjéről. Az ezotéria szerint mindez mostanra sem változott - csupán megfeledkeztünk arról, hogy a név feladata jóval több az azonosíthatóság és a megkülönböztethetőség biztosításánál.

Nemcsak gazdája meghatározó jellemvonásaira következtethetünk belőle, hanem egyebek között arra is, hogy az illető milyen céllal érkezett közénk. Ismerd meg a legnépszerűbb márciusi neveket - általuk pedig csemetédet is.

Lujza - Hírnév, háború

Lujza nevű kislányod nagykorában rendkívüli nyitottságról és toleranciáról tesz majd tanúbizonyságot. Mindemellett az égiek nagyfokú dinamizmussal és optimizmussal is megáldották.

A fentieknek köszönhetően képes lesz arra, hogy másokat is rábírjon arra: tegyenek azért, hogy a szűkebb vagy tágabb környezetük az eddiginél élhetőbbé váljék.

A kudarctűrő képessége viszont alacsonyabb az átlagosnál, így egy-két kevésbé szerencsés kimenetelű próbálkozása a kelleténél jobban elkeserítheti. Tanítsd meg már most arra, hogy a negatív tapasztalatok gyakran egy-egy lépcsőfokot jelentenek a sikerhez.

Kornélia - Somfa, szarv

Kornélia nevű kislányod felelősséget érez minden létező iránt, és életfeladatának megfelelően azon iparkodik, hogy a maga lehetőségei szerint jobbá tegye a körülötte lévők körülményeit - legyen szó emberekről, állatokról vagy növényekről. Mivel az égiek rendkívüli állhatatossággal és magas fokú beleérző képességgel vértezték fel, biztosra vehető, hogy szavait és cselekedeteit siker koronázza majd. A fentiek fényében nem túl meglepő módon sokan fogják szeretni - a felé áramló pozitív energiákból pedig újra és újra erőt meríthet majd.

Henrietta - Körülkerített birtokán uralkodó

Henrietta nevű csemetéd vezetőnek született - ennek a képességének pedig a hivatása terén éppen úgy hasznát veszi majd, mint családja körében, mégpedig oly módon, hogy ez valamennyi érintettnek hasznára váljon. Kivételes érzéke van a pénzügyekhez, így életfeladatának megfelelően képes lesz arra, hogy biztosítsa a megfelelő hátteret szerettei számára. Megeshet azonban, hogy túlzásba esik - ezt megelőzendő már most tudatosítsd benne, hogy, bár az anyagi javak sem lebecsülendőek, a valódi boldogság zálogát a szellemi-lelki értékek jelentik.

Johanna - Isten kegyelme

Az égiek rendkívüli lelkierővel áldották meg Johanna nevű kislányodat, melyet szívesen állít mások szolgálatába. A kivitelezést illetően nagyon is konkrét elképzelései vannak, melyektől semmiféle ráhatásra nem hagyja magát eltéríteni - az idő pedig rendre őt igazolja.

Mindemellett határozottságának és önbizalmának köszönhetően a saját érdekeit is jól képviseli, így kiválóan boldogul majd a hivatás és az egzisztencia területén.

Emberi kapcsolataiban azonban problémát okozhat kisebb-nagyobb fokú rugalmatlansága - hogy ez ne fordulhasson elő, már kiskorában késztesd arra, hogy időnként képzelje bele magát mások helyzetébe.

Kristóf - Krisztust hordozó

Kristóf nevű gyerkőcöd rendkívüli felelősségérzettel rendelkezik, így hamar felismeri: az egyén szintjén is nagymértékben hozzájárulhat ahhoz, hogy a világ jobbá váljon. Arra született, hogy biztonságot teremtsen önmaga és a körülötte lévők számára, mégpedig nemcsak az anyagiak, hanem az érzelmek szintjén is. Biztosra veheted, hogy szerető, egyszersmind állhatatos társ és apa válik belőle. Ami pedig a hivatását illeti, szinte borítékolható, hogy előbb-utóbb vezető pozíciót tölt majd be - olyan főnök lesz, aki valósággal tűzbe megy munkatársaiért, és viszont.

Ilyen a tökéletes játszósarok

A gyerek számára az elsődleges és legfontosabb fejlesztő tevékenység a játék - ám nem mindegy, milyen környezetben. Tudj meg többet a témáról videónkból!

Benedek - Áldott

Benedek nevű csemetéd kivételesen jó gyakorlati érzékkel rendelkezik. Így - amellett, hogy megtalálja a helyét az élet valamennyi területén - könnyedén eleget tehet majd feladatának is, ami nem más, mint mások praktikus módon való támogatása. Kiváló meglátásai, szerteágazó kapcsolatrendszere, esetenként pedig a rendelkezésére álló anyagi források révén sokaknak segít majd átlendülni egy-egy holtponton. Bár mindezt önzetlenül teszi, viszonzásképp maga is számíthatna a többiek támogatására - ám szerencsére elég életrevaló ahhoz, hogy a saját erejéből is kiválóan boldoguljon.

Zalán – Dobó, ütő

Zalán nevű kisfiad azért született le a Földre, hogy a maga példájával megmutassa a körülötte lévőknek: bármit elérhetünk az életben, ha hajlandóak vagyunk keményen megdolgozni a sikerért. Akármit is határoz el, biztosra vehető, hogy előbb-utóbb véghezviszi azt, az útjába kerülő akadályok pedig nemhogy nem szegik kedvét, hanem csak újabb inspirációt adnak neki. Makacssága és önfejűsége azonban felesleges konfliktushelyzetek kialakulásához vezethet - vedd elejét a problémának, és még kiskorában tanítsd meg mások fejével gondolkodni.

Árpád - Árpa

Árpád nevű gyermekedet csupa olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek birtokában garantáltan jól boldogul majd az egzisztencia és a hivatás területén. Valójában azonban csak akkor lehet boldog, ha képes lesz bízni nemcsak önmagában, hanem a körülötte lévő emberekben is - ami pedig egyben az életfeladata is.

Hogy eleget tehessen neki, tanítsd meg csemetédet kérni. Tudatosítsd benne azt is, hogy mások segítségének elfogadása nem azonos a kiszolgáltatottsággal, hiszen adott esetben mindezt viszonozhatja.

További gyereknevek
További gyereknevekért kattints ide, hogy megtudhasd, miként alakul majd csemetéd élete.
Ezt is szeretjük