Melyik napon született a gyereked?

Ilyen jövő vár rá!

A csillagok állása sok dologra hatással van, így az, hogy csemetéd mikor született, a jövőjét is befolyásolhatja.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sok asztrológus foglalkozik azzal, hogy a születési év, hónap és nap alapján kiszámítsa, hogy milyen életútra, szakmai pályára számíthatnak a gyerkőcök.

Nem kell bonyolult számításokba kezdened, hiszen elemzésünkből most megtudhatod, hogy milyen jövőre számíthat csöppséged annak tükrében, hogy a hét mely napján jött a világra.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn született

A hét első napján született gyermek már kiskorában nagyon kiegyensúlyozott, ennek ellenére azonban szeret egyedül lenni, néha elmélyülni saját kis világában. Ettől azonban nem szabad megijedned, ez az esetek többségében nem valamilyen problémára utal, csupán csak a kicsi önállóságát jelképezi.

Hasznára válhat ez az önállóság és magabiztosság az élete más szakaszaiban is, hiszen ezen tulajdonságainak és makacsságának köszönhetően bármit el tud majd érni az életben.

Ha kedden született

Ha ezen a napon jött a világra, gyermeked türelmetlen, nehezen koncentráló, ám annál inkább kíváncsi. Figyelmét nehéz kielégíteni, de ez nem baj, hiszen egy minden iránt érdeklődő csöppség sokra viheti az életben. Annak ellenére, hogy ilyen izgő-mozgó, nem igazán kitartó, hamar ráun a dolgokra, amiből az iskolában is adódhatnak nehézségei. Nem szabad azonban megijedned, egy kis szülői odafigyeléssel és támogatással okos, alapos és rendkívül intelligens felnőtt válhat belőle.

Ha szerdán született

Amennyiben porontyod szerdán látta meg a napvilágot, minden bizonnyal természetszerető, és fejlett megfigyelőképességgel rendelkezik. Nem kell sokat aggodalmaskodnod miatta, hiszen eszessége, kitartása és versenyszelleme egész életében végigkíséri.

15 tipp, hogy angyali gyerkőcöt nevelj

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az iskolában is mindig jól fog teljesíteni, és barátok terén sem lesz oka panaszra, hiszen kedves, segítőkész jelleméből fakadóan a legtöbb kortársa kedvelni fogja. A pályaválasztáskor és munkájában is előnyére válhat, hogy jó nyelvérzékkel rendelkezik.

Ha csütörtökön született

A csütörtökön született lurkó nagyon virgonc, érdeklődő, ám ezzel párhuzamosan kissé rendetlen és szófogadatlan is. Ettől persze nem szabad megijedned, hiszen, ha megtanulod kezelni és jó irányba terelni csemetédet, ez a fajta kíváncsiság előnyére válhat.

Az iskolában jó tanuló lesz, ám itt is oda kell rá figyelned, hiszen nyughatatlan tudásvágya könnyen átfordulhat a tananyag iránti érdektelenségbe.

Felnőttként azonban karrierje töretlenül ívelhet felfelé, de megeshet, hogy sűrűn vált munkahelyet, hiszen hamar megunja az egysíkú feladatokat.

Ha pénteken született

Kedves, mosolygós, nyugodt gyermeked lesz akkor, ha pénteken hoztad őt világra. Könnyű és boldog gyermekkorra számíthat, hiszen barátságos, nyugodt természete miatt mindenki kedveli.

Magas fokú intelligenciájának köszönhetően az iskolában is kiemelkedően fog teljesíteni, tehát a mindig zűrös tinédzserkorszak miatt sem kell aggódnod.

A gyerekek 15 legkedvesebb szórakozása

Nézegess képeket!

Elolvasom

Nagyon jó kézügyességgel és képzelőerővel van megáldva, ami hasznára válhat élete során, így ezen tulajdonságára talán érdemes kicsit jobban odafigyelned. Nincs kizárva ugyanis, hogy végül valamilyen alkotói vagy művészi területen találja meg a hivatását.

Ha szombaton született

A szombaton született kicsi igazi sportember, aminek köszönhetően már egész fiatal korában kiemelkedő eredményeket érhet el. Nem szabad azonban semmit sem ráerőltetned, hiszen ezzel mindent tönkretehetsz. Az általa jelzett érdeklődési kör felé irányítsd, így biztos lehetsz abban, hogy nemcsak eredményes lesz, de örömét is leli benne. A sportosság és az önfegyelem mellett nagyon jó érzéke van a pénzhez is, így ha a sportpálya leáldozni látszik, érdemes továbbterelned a gazdasági szakterületek irányába.

Ha vasárnap született

Nagyon barátságos, illetve mindig vidám lesz gyermeked, ha vasárnap jött a világra. A kedvesség és közvetlenség mellé egyfajta vezérszellem is társul, így az iskolában is gyakran lesz ő a csapat vagy az osztály vezetője. Ez a jellem a későbbiekben is előnyére válhat, hiszen nemcsak szeret irányítani, de minden adottsága meg is van ahhoz, hogy remek főnök legyen. Ehhez azonban meg kell ismernie a határait is, amiben nagy segítség lehet, ha bizonyos szabályok mentén nevelgeted.

Ezt is szeretjük