Önfeledt családi szórakozás vár a Lupa-tónál: a Vidámpart igazi paradicsom a gyerekeknek (x)
A Lupa beach kristálytiszta vízének partján idén családi strandrészt is kialakítottak, ahol kicsik és nagyok egyaránt szórakozhatnak.

GettyImages-656661418
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell órákat utazni, ha valaki a fővárosban tengerparti környezetben szeretne sütkérezni a késő nyár utolsó napsugaraiban. A Budapest tengerpartjaként is emlegetett Lupa beach az aktív pihenőknek is számos lehetőséget kínál.

Az exkluzív üdülőhely idei nagy fejlesztése a családi strandrész, azaz a Vidámpart, ahol azonkívül, hogy új kalandjátszótér várja az apróságokat, még számtalan lehetőség közül választhatnak az aktív kikapcsolódásra vágyó ifjak.

A vízi dodzsem

Szórakoztató vízi csatákra hív a motoros vízi dodzsem - kicsik és nagyok egyaránt beszállhatnak az ötletes járművekbe a Vidámpart medencéjében, de a gyerkőcök akár egyedül is vezethetik a különleges minihajókat.

thumbnail dodgem

Az ugrálóvár és a trambulin

Varázslatos ugráló várak is sorakoznak a helyszínen, a gyerekek legnagyobb örömére. A különböző, dzsungelhangulatot idéző játékokban az izgő-mozgó apróságok nagyokat és önfeledten szórakozhatnak, vízi és szárazföldi helyeken is tesztelhetik ugrabugráló "tudományukat". Akik még nagyobbakat szökellnének, azokat hatalmas trambulinpálya várja, a mini akrobatáknak nyolc részre felosztott terület áll rendelkezésükre.

thumbnail pancsolo

Pancsoló játszótér

Egy kisebb gyerekek által is használható pályával bővült a rendkívül népszerű vízi kalandpark, és a terület játszóházzal és gyermekmegőrzővel is kiegészült, ahol animátorok foglalkoztatják a csöppségeket. A „gyerekbeachhez” egy közvetlen vízparti "pancsoló játszótér" társult sőt, a fiatalok körében nagyon kedvelt, légkondicionált VR-szoba is elérhető a tinédzserek számára.

 

Vízi sportok

A Lupán sorjáznak a vízi és beachsportok, profi sportpályákkal a fehér homokon, legyen az strandröplabda, kézilabda vagy foci, de a szabadtéri edzőterem vagy a techballasztalok is kipróbálhatók. A Lupán működik egy európai szinten is kiemelkedő wakeboardcentrum, de akik inkább a kristálytiszta, kellemes vízbe merülnének, azoknak lehetőségük nyílik a víz alatt búvárkodni vagy a víz felszínén SUP-olni, vitorlázni, szörfözni, evezni, és még hosszasan sorolhatnánk az opciókat.

thumbnail wake

Az eszközök használatához zsetonok kiváltása szükséges, melyeknek darabja 300 forintba kerül. A pontos nyitvatartási időt és a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket itt tudod megtekinteni

Gyönyörű a kerékpárút Budapesttől a Dunakanyarig: strandolhatsz is a túra során

Ha Budapestről indulnátok tekeregni, ajánlunk egy útvonalat, amit érdemes lehet kipróbálnotok, a bájos Szentendréig tart, és elhalad a Budapest tengerpartjának is nevezett Lupa-tó mellett. Pakoljátok be a fürdőruhát is, mert lehet, hogy pancsolás lesz a vége!

 

(Cikken belüli képek forrása: Lupa Strand Kft, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük