Ezek Magyarország legszuperebb játszóterei: minden országrészből mutatunk különleges helyeket

Nincs olyan gyerek, aki ne imádná ezeket a különleges és nagyon szórakoztató játszótereket.

játszótér
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A korlátozások és a változékony időjárás miatt szinte nincs olyan gyerek az országban, aki ne vágyna arra, hogy a friss levegőn játsszon. Szerencsére most már minden körülmény adott, hogy a szabadban élvezhessék ki gyerekkoruk legszebb pillanatait, így érdemes felfedezni hazánk legszuperebb játszótereit.

Az idősebb korosztály még jól emlékszik a gyakran zörgő, sokszor nehéz vasból készült játékokra, hiszen ki tudná elfelejteni a rakétamászókát vagy a libikókát. Ám a mai játszóterek már ennél sokkal modernebbek: egyrészt szigorú szabályoknak kell megfelelniük, másrészt a kreatív kialakítás és egyedülálló élmény is fontos szempont.

Ezek Magyarország legszuperebb játszóterei

Ma már szinte nincs az országban olyan tipikus „retró játszótér”, hiszen az EU-s szabványok más vonalat írnak elő a gyerekek biztonsága érdekében, amit minden kivitelezőnek be kell tartania. Emellett ma már nem könnyű olyan szórakoztatóparkot létrehozni, ami a digitális világban felnőtt gyerekek figyelmét teljes mértékben leköti, így a tervezőknek erre is nagy figyelmet kellett fordítaniuk. Szerencsére ezt számos helyen meg is tették, így remek terek születtek a gyerekek számára, ahol még a szülők is kedvet kapnak a mókához. Képes összeállításunkban az ország több pontján lévő legjobb játszótereket mutatjuk be, hogy mindenki számára elérhető legyen az élmény.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary, képek: Facebook, Indafotó)

Ezt is szeretjük