A kislány levelet írt a mennyországba, miután meghalt a kutyusa - Rövid időn belül különös dolog történt

A négyéves kislánnyal, Meredith-tel csodálatos dolog történt.

Kislány levele a mennyországba
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kutya-gyerek barátság egy életre szól, általa tanulják meg a legkisebbek a törődés, a felelősségvállalás, a feltétel nélküli szeretet, a cinkostárs és játszópajtás fogalmát. 

Más emberré teszi a gyermeket, ha kutya mellett nő fel: egy négylábúval rengeteg közös, vicces vagy épp bosszús pillanatot él át az ember. Bensőséges kapcsolat alakul ki közöttük, az eb elvesztése pedig mély űrt hagy maga után a kicsi lelkekben.

Levelet írt a mennyországba

A négyéves Meredith és kedvenc kutyusa, Abbey a kislány születése óta elválaszthatatlanok voltak. Sokat játszottak együtt, mindenhova követték egymást. A régóta betegeskedő négylábú 14 évesen pusztult el. A kislány vigasztalhatatlan volt, másnap pedig arra kérte anyukáját, írjanak egy levelet a mennyországba a kedvenc kutyusának.

Illusztráció
Illusztráció

A levélben ez állt:

Kedves Isten!

Kérlek, vigyázz a kutyámra odafent. Tegnap halt meg, és ott van veled a mennyben. Köszönöm, hogy hagytad, hogy kutyám legyen annak ellenére, hogy régóta betegeskedett. Remélem, sokat játszol majd vele, szeret úszni és labdázni. Képet is küldök róla, hogy amikor meglátod, tudni fogod, hogy ő az én kutyám volt. Nagyon hiányzol, Abbey, szeretlek. Meredith.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Különös dolog történt ezután

A kislány anyukája segítségével megcímezte a borítékot Istennek, bélyegzőt ragasztottak rá, és bedobták a postaládába. Néhány nappal később válasz érkezett.

Egy aranypapírba csomagolt ajándék hevert a tornácon, Meredith-nek címezve. Fred Rogers Amikor a házi kedvenc meghal című könyve volt. A könyv belső borítójához egy levelet ragasztottak, a másik oldalon Abbey és Meredith közös képe látszott.

GettyImages-1141787237

Kedves Meredith!

Abbey biztonságban megérkezett hozzánk a mennybe. A kép, amit küldtél, segített beazonosítani őt, így könnyen felismertük. Abbey már nem beteg többé. A lelke itt van velem, csakúgy, mint neked a szívedben. Köszönöm a levelet, amit anyukáddal együtt írtatok. Csodálatos anyukád van, ezért is választottam őt neked. Minden jót kívánok, és szeretném, hogy tudd: könnyű engem megtalálni, hiszen ahol szeretet van, ott az Isten.

A levelet minden bizonnyal a postai dolgozók írták, Meredith pedig boldog volt, mert tudta, hogy a kutyusa jó helyen van.

Egészségesebbek azok a gyerekek, akiknek kutyájuk vagy cicájuk van

Sokan gondolják, hogy a gyerek és a háziállat nem fér meg egy helyen, de kutatások bizonyították, hogy a háziállatok jelenléte egy csomó jó dolgot hozhat a kisbaba életébe.

Miért egészségesebbek azok a gyerekek, akiknek kutyájuk vagy cicájuk van? 4 érv a háziállatok mellett

Kutatások bizonyították, érdemes, ha a gyerkőc állat mellett nő fel.

Elolvasom

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük