Így alszanak a kisgyerekes anyukák: 8 végtelenül őszinte fotó

Ha aludtál már együtt a babáddal, ismerősek lesznek a fotók.

Kisgyerekes anyukák és az alvás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg néhány évtizeddel ezelőtt az együtt alvást sokan eretnekségnek tartották, ma már jóval elfogadottabb a kisbabás, kisgyerekes családokban.

Sok családban nem éppen tudatos választás eredménye ez, inkább csak úgy alakul, hogy az anya - de olykor mindkét szülő - az éjszakák nagy részét is együtt tölti a gyerekkel vagy gyerekekkel.

Kisgyerekes anyukák és az alvás

Számos olyan szülővel is megesik ez, aki a kicsi érkezése előtt megfogadta, hogy biztosan nem alszik együtt a gyerekkel, és mindenkinek meglesz majd a maga kuckója. Az élet persze nagy és meglehetősen humoros rendező. A következő fotók pedig jól mutatják, hogy manapság a legtöbb családban hogyan is telnek az éjszakák.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük