3 gyerek után is karcsúak! Képeken 8 híresség, akiken nem hagyott nyomot a terhesség

Mi a titkuk?

Mi a titkuk, hogy csinálják?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gazdagok, szépek és ismertek, így bármit is csinálnak, biztos, hogy felbukkan a közelükben egy lesifotós. A gyermekvárás idején és szülés után sem tudnak igazán elvonulni a nyilvánosság elől, így nem csoda, ha minden erejükkel azon vannak, hogy minél hamarabb visszanyerjék a terhesség előtti csúcsformájukat. Bár a legtöbb nő azt vallja, hogy nincs mit szégyellni a szülés utáni pluszkilókon - illetve némi beleérzéssel belátható, hogy ilyenkor sokkal inkább a gyermeke foglalkoztatja az újdonsült anyukát -, mindez eléggé álszentnek tűnik annak fényében, hogy saját nőtársaik is hajlamosak megszólni az úgynevezett sztáranyukákat, ha rajtuk ragad némi felesleg.

Persze vannak olyan hírességek, akik átesnek a ló túloldalára, és őket is rengetegen támadják azért, hogy rögtön botsáskaként hagyják el a szülőszobát, de ebből az örök viaskodásból az szűrhető le, hogy még mindig zavaros kép él a nőkben arról, hogyan egyeztessék össze önmagukban a női és anyai oldalukat.

Az alábbi képeken látható hölgyek alakja három-négy gyerek után sem sokat változott: akadnak közöttük olyanok, akiknek csinos megjelenése motiváló erővel bír, de negatív példáktól sem mentes a felsorolás. Meglehet, mindegyikük sokat tett azért, hogy így nézzen ki, ám nem minden eredmény fogható rá a gazdagságra és plasztikai beavatkozásokra. A szoptatás időszaka ugyan nem alkalmas a diétára és a fogyókúrázásra, de mértékkel mozogni, sportolni akkor sem tilos, ami az alaknak és a közérzetnek egyaránt jót tesz.

Pocakos címlapfotók

Íme, tíz gyönyörű ismert nő, aki bevállalta, hogy fedetlen valójában is megmutatja pocakos alakját. A képekről az sugárzik, hogy várandósan még szexisebbek, mint valaha!

Ezt is szeretjük