Megismered a magyar sztárt ebben a parókában?
Kattints, és kiderül, jól tippeltél-e!
A magyar híresség nemcsak szép, de csodás hangja is van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén decemberben - megújult formában - ismét várja közönségét a tavalyi év szuperprodukciója, A Játékkészítő pop-show musical.

Balra Radics Gigi, jobbra Oroszlán Szonja

A darabot létrehozó TulipánTündér Produkció idén egy jótékony célú árverést is indított, amelyen egyedi, magyar tervezők és művészek által alkotott tárgyak kerülnek kalapács alá. A befolyt összeget az első gyermekhospice-háznak ajánlották fel.

A Játékkészítő ihlette dizájndarabok árverésen

A Játékkészítő piros szemüvege megihlette a hazai tervezőket és művészeket is: a BIMBA design, az Eperfa, a Studio AMKA, Klement Csaba, a frantaagi.Lámpák, a Manuela, picidia, Ligeti Edina és Farkas Júlia mind-mind megalkották a musical által ihletett tárgyakat. Az egyedi darabok egytől egyig gazdára várnak, sorsuk a Jótékony Játékkészítő online liciten dől el, a befolyt összeget pedig a Dóri Háznak, Magyarország első gyermekhospice-házának ajánlották fel.

Ahogy maga A Játékkészítő darab is egyszerre szól kicsiknek és nagyoknak, úgy a valódi játékkészítők keze által létrehozott darabok is egyaránt valóak gyerekeknek és kedélyes, a szépet szerető felnőtteknek. A licitre kínált áruk között így akadnak többfunkciós párnatáskák a BIMBA design jóvoltából, a főszereplőket formázó matrjoskakollekció a Studio AMKA családjától vagy egy állati jó játékkollekció a licitet is vezető Eperfa játékkészítőitől.

A kilenc egyedi, árverésre bocsájtott alkotásra A Játékkészítő Facebook-oldalán lehet licitálni, az aukció pedig szeptember 30-án, 23:59-kor zárul. Ne hezitálj, csapj le most a szuper darabokra, amelyekkel ezúttal nemcsak magadnak teszel jót, de jótékonykodsz is!

Képek forrása: www.facebook.com/ajatekkeszito

Ezt is szeretjük