Így néz ki egy női test szülés után: a kétgyermekes fitneszedző nem akar hamis illúziókat kelteni
A testpozitív fitneszedző és egykori fitneszmodell, Lauren Calvin őszinte fotóival bátorítja az édesanyákat.

cover-ok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A női test a várandósság kilenc hónapja alatt számos változáson megy át. A belső szervek átrendezőnek, ahogy a magzat gyarapszik, a méh egyre növekvő súlya nyomhatja az ereket, és a hormonrendszerben is erőteljes változások mennek végbe. A kismamák külsőleg is teljesen átalakulnak ez idő alatt, a pocak fokozatosan nagyobb lesz, és megfeszül, a lábak nemritkán bedagadnak, vizesednek, a hason és a combokon pedig striák, terhességi csíkok alakulnak ki, amit nem sok édesanya képes azonnal elfogadni.

Ma már egyre többen állnak ki rajongóik, követőik elé, hogy felvállalják azt, amit talán sokan nem mernének. Lauren Calvin személyi edző, egykori fitneszmodell azokhoz az édesanyákhoz tartozik, akik bátran posztolnak szülés után megváltozott alakjukról. A 14 ezer követővel rendelkező fitneszedző arra ösztönzi nőtársait, hogy fogadják el önmagukat, és legyenek büszkék minden egyes olyan "szépséghibára", ami zavarja őket, hiszen ezek segítették őket ahhoz, hogy édesanyává váljanak.

Így néz ki egy női test a szülés után

Lauren minden egyes fotója az őszinteség jegyében született, retus nélkül mutatja meg azt, amit sokan nem mernének. Az egykori fitneszmodell és személyi edző azt is megmutatja, milyen volt a teste szülés előtt és után, ezzel adva önbizalmat másoknak, hogy a megváltozott test is lehet szép és kívánatos.

Mentesen főzni könnyű!

Mentes Anyu legújabb könyvében nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy összeállítsa a mentes étkezések 50 legjobb receptjét. Korábbi könyveivel együtt, összesen 162 recepttel örvendezteti meg a különleges étrendet követő olvasóit.

A könyveket kedvezményes áron ide kattintva, kizárólag online lehet megvásárolni.

Promóció

Borító- és ajánlóképek: Instagram/laurencalvin_lc

Ezt is szeretjük