Igen, ez mind normális változás a szülés után: retusálatlan fotókon mutatják meg az anyák testüket

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy azonnal visszanyerje szülés előtti alakját.

cover-ok
beauty and style
Top olvasott cikkek

A terhesség és az anyává válás teljesen megváltoztatja a nőket. Ebben az időszakban nemcsak lelkileg, de testileg is hatalmas változáson mennek keresztül, egy új élet fejlődése sok izgalmat és újdonságot tartogat számukra.

Bár vannak sztárok, akik a szülés után pár héttel már lapos hassal, széles mosollyal és talpig sminkben pózolnak a közösségi oldalaikon, szerencsére egyre több hétköznapi édesanya vagy influencer vállalja fel és mutatja meg, hogyan is néz ki egy női test valójában a szülés után: a bőr megereszkedhet, a hason és combon striák jelennek meg, és a szoptatás következtében a mellek is veszítenek feszességükből.

8 nő, aki megmutatta szülés utáni alakját

A szülés utáni időszakban nem mindenkinek sikerül azonnal megszabadulni a pluszkilóktól, de nincs is ezzel semmi baj. Az első hetek, hónapok a ráhangolódásról, a napi rutin kialakításáról szólnak, és arról, hogy baba és mama minél többet együtt legyenek, minden más másodlagos. Ezt vallja az a nyolc nő is, akik kíméletlenül őszinte fotókon mutatják meg azt, amit sok édesanya talán nem merne.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük