4 szokás, amit a gyerekektől vegyél át, ha nem akarsz elhízni
A kicsiktől is van mit tanulni, ezért figyelj oda azokra a szokásaikra, amelyek neked is jót tesznek.

Dia

	Nem esznek, csak ha éhesek	Az, ha figyelsz a tested jelzéseire, sokat segíthet abban, hogy ne szedj fel fölös kilókat, amiket aztán hosszú küzdelmek árán tudsz majd leadni.	 

Nem esznek, csak ha éhesek

Az, ha figyelsz a tested jelzéseire, sokat segíthet abban, hogy ne szedj fel fölös kilókat, amiket aztán hosszú küzdelmek árán tudsz majd leadni.
 

Dia

	Állandóan mozognak	A kicsik igazi örökmozgók. Sokat mozognak, játék közben is állandóan szaladgálnak. Te is próbálj minél aktívabban élni, sokat kimozdulni otthonról, és legalább heti három-négy alkalommal eljárni edzésre.	 

Állandóan mozognak

A kicsik igazi örökmozgók. Sokat mozognak, játék közben is állandóan szaladgálnak. Te is próbálj minél aktívabban élni, sokat kimozdulni otthonról, és legalább heti három-négy alkalommal eljárni edzésre.
 

Dia

	Nyolc órát alszanak	Az alvás nagyon fontos a regeneráció és a szervezet optimális működése szempontjából. Ha nem alszol eleget, a tested plusz energiákat fog követelni étkezések formájában. Ha tehát ezt el akarod kerülni, aludj rendszeresen nyolc órát.	 

Nyolc órát alszanak

Az alvás nagyon fontos a regeneráció és a szervezet optimális működése szempontjából. Ha nem alszol eleget, a tested plusz energiákat fog követelni étkezések formájában. Ha tehát ezt el akarod kerülni, aludj rendszeresen nyolc órát.
 

Dia

	A játék köti le figyelmüket	A nassolhatnékjukat mindig felül tudja írni egy játék. Figyelmüket ilyenkor csak erre összpontosítják, és nem azon kattognak, hogy mi van még a hűtőben. Próbáld meg ezt is eltanulni tőlük, és ha valamivel foglalatoskodsz, szenteld annak a tevékenységnek a figyelmedet.

A játék köti le figyelmüket

A nassolhatnékjukat mindig felül tudja írni egy játék. Figyelmüket ilyenkor csak erre összpontosítják, és nem azon kattognak, hogy mi van még a hűtőben. Próbáld meg ezt is eltanulni tőlük, és ha valamivel foglalatoskodsz, szenteld annak a tevékenységnek a figyelmedet.

Blog.hu ajánló
Fotó: