Játékok élesben
Gyerekvilág Élményhétvége
Idén is óriási várakozás előzi meg az ősz legnagyobb családi eseményét, ahol minden a gyerekekről szól. Élmény az egész családnak. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A november 16-18. között megrendezésre kerülő Gyerekvilág Élményhétvége a legteljesebb játékkínálat kipróbálására invitál. A közel 9000 négyzetméter alapterületen zajló élményhétvége ismét izgalmasnak ígérkezik. Kalandpark, sípálya, konzolerdő, látványos, interaktív kísérletekkel gazdagított színpadi programok a kamaszodóknak, arcfestés, énekes és bábos előadások, gyerek operett, számos tematikus játszóház a kisebbeknek, karácsonyi kedvezmények és különleges akciók mindazoknak, akik haza szeretnének vinni valamit az év egyik legmeghatározóbb gyermek-eseményéről.

- Büszkék vagyunk arra, hogy immáron hetedik éve élhetjük át kiállítóinkkal együtt a sokezres gyerekhad önfeledt örömét. Ez a különleges élmény adja az inspirációt évről évre az újdonságok folytonos felkutatásához. - foglalta össze Fülöp Judit, főszervező.

Elmondta, hogy az idei rendezvény főtámogatója, az otthonteremtés családra szabott megoldásait kínáló OTP Lakástakarék jóvoltából egy hatalmas Kalandpark és egy igazi beltéri Sípálya is várja az izgalmakra éhes örökmozgókat. Idén az MVM Partner Ökojátszóház is csatlakozik az eseményhez, ahol a környezettudatosság és a felelős energiahasználat játékos, és élménydús közvetítése kerül a középpontba.

A legfontosabb hazai játékgyártók, és a szilárd nemzetközi hagyományokkal rendelkező nagymárkák által is kihagyhatatlan eseményként számon tartott Gyerekvilág Élményhétvége, a karácsony előtti első, és egyben a legnagyobb választékot felvonultató játék- és élményközpont. Minden korosztály számára tartalmas szórakozást kínál, miközben különleges vásárlási akciók keretében, egy helyen szerezhető be mindaz, amit később a fa alá rakhatunk.

Kikapcsolódás és egészség

A gyerekek egészsége is fontos szerephez jut. Minden nap ingyenes fogászati vizsgálatokkal és tanácsadással várják az érdeklődőket, a Tej Terméktanács pedig a gyerekek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen tejfogyasztás fontosságát képviseli majd.

A kilátogató apukákra gondolva bemutatkoznak a legújabb családi autók, a gyerekek és a szülők valóban önfeledt kikapcsolódásához pedig számos tematikus játszóház és gyermekmegőrző áll rendelkezésre.

Idén a gyerekszoba design önálló blokkban jelenik meg, és mutatja be a legújabb trendeket és a jövő irányzatait a látogatóknak közel 1000 négyzetméteren. Érdemes berendezési elképzelésekkel, akár konkrét alaprajzzal érkezni, mert a szakemberek segítségével olyan bútorok és eszközök választhatók, melyek akár 10 éven át is szolgálhatják a változó életkort és az azzal változó igényeket.

Bővebb információ és értékes nyeremények várnak a www.gyerekvilagelmenyhetvege.hu oldalon. Regisztrálj, hogy ne maradj le semmiről!

A Gyerekvilág Élményhétvége testvérrendezvénye a Babamama Expo, mely a gyermektervezéstől a három éves korig terjedő időszak legszélesebb témaválasztékával várja a látogatókat.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2160343&banner=2152771&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Időpont: 2012. november 16-17-18.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna, 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig
www.gyerekvilagelmenyhetvege.hu
Ezt is szeretjük