Megnézte az anyós a gyerekkori fotókat, elképesztő dologra jött rá: sorsszerű volt a pár találkozása
Mesebeli történet az övék: gyerekkori szerelmesek találkoztak felnőttként.

cov
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiszel a szerelemben? Hiszel a sorsszerű egymásra találásban? Hiszel a nagykönyvben megírt összetartozásban? Sokszor halljuk, és tesszük is fel ezeket a kérdéseket, és akik hisznek ebben, homlokukat ráncolva értetlenkednek, hogy a másik ember hogyan állhat az "egy ember, több igazi", vagy a "nincs igazi" elméletek mellé.

Pedig az élet néha igenis azt igazolja, hogy igaz szerelem, sorsszerű összetartozás létezik. Ilyen történet Ed és Heidi története is, amiről simán hihetnénk, hogy megint egy sablonos amerikai film sztorija. Ezt a sztorit viszont a valóság, és nem forgatókönyvírók írták.

Egy véletlen, ami talán nem is volt véletlen

Heidi és Ed ma már házasok, de mielőtt Ed elvette volna Heidit, leendő anyósa számára valamiért rendkívül gyanús volt. Idővel kiderült, hogy ez a megmagyarázhatatlan érzése nem volt véletlen.

Heidi és Ed
Heidi és Ed

Ed véletlenül került Heidi köreibe, amikor Heidi korábbi albérletébe költözött. Ednek fogalma sem volt, hogyan működik a mosógép, a lakás tulajdonosa pedig ugyancsak nem tudott ebben segíteni neki. Megadta Heidi számát, mert ő korábbi lakóként segíthetett a dologban, amit örömmel meg is tett. Szimpatikusak lettek egymásnak, főleg, amikor kiderült, hogy ugyanarra az egyetemre iratkoztak be, így útjaik a tanulmányaik során is keresztezte volna egymást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A nagy felismerés

Heidi nagyon jó kapcsolatot ápol az édesanyjával, Kayjel, ezért ő volt az első, akinek mesélt Edről. Kaynek azonban kezdettől fogva furcsa érzése volt, amit maga sem tudott megmagyarázni. Meg akart bizonyosodni róla, hogy szeretett lánya a megfelelő ember mellett van.

Heidi és édesanyja, Kay.
Heidi és édesanyja, Kay.

A közben elválaszthatatlanná váló pár az iskola kedvenc szerelmespárja volt. Imádtak együtt lenni, közös volt az érdeklődésük, a hobbijaik, mint a hegymászás vagy a síelés, és tucatszámra gyűjtötték a közös élményeket, emlékeket. Mondhatni, egyértelmű volt számukra a mindörökké együtt.

Az egyetemi évek után munkát kerestek, és kevesebb idejük lett egymásra, ezért összeköltöztek, megismerték egymás családját. Szerencsére mindenki remekül kijött, különösen a két édesanya, Kay és a fiú anyja, Fiona. 

Fiona, Ed édesanyja.
Fiona, Ed édesanyja.

Sok mindenről beszélgettek, például arról, hogy egyik legkedvesebb nyaralásuk Törökországban volt, ráadásul ugyanabban a városban. Kay elmesélte Fionának, hogy Heidi akkor még csak hatéves volt, és hogy egy másik családdal barátkoztak össze. Fiukkal a kislány már az első perctől megtalálta a hangot, és még aznap egymás barátjának és barátnőjének nevezték magukat. Kaynek hirtelen eszébe jutott, hogy azt a fiút is Ednek hívták. Két hétig közösen próbáltak rájönni, vajon a két Ed ugyanaz lehetett-e vagy sem, de nem találtak döntő bizonyítékot.

Az egyik közös gyerekkori kép.
Az egyik közös gyerekkori kép.

Kaynek eszébe jutott a családi album, amelyben több fotó is szerepelt a kisfiúról és Heidiről. Kay azonnal felismerte Edet kisfiúkori önmagában, és alig várta, hogy felhívja Fionát, és elmesélhesse, mire jött rá: Heidi és Ed gyerekkorukban egyszer már egymásra találtak, és felnőttként ismét összehozta őket a sors.

5

Amikor Heidi megtudta, szó szerint le kellett feküdnie egy pillanatra, mert alig hitt a szemének: a fiú, akinek gyerekként két héten át fogta a kezét, a párja. Természetesen Ed számára is hihetetlen volt ez a felismerés.

A pár azóta már összeházasodott, Kay pedig, aki azelőtt sosem hitt a sorsban, ma már hisz. Éppúgy, ahogy hihetetlen történetük megismerői is szerte a világon.

8 a leghíresebb gyerekfotók közül

A világ leghíresebb gyerekfotóiból mutatunk nyolcat, melyeknek a történetéről is szólunk pár szót. Akad, amelyiknek a háttere különösen megható.

Ezt is szeretjük