Milyen jegyben született a gyerek? Ebben lehet tehetséges
Csillagjegye nemcsak személyiségéről, de képességeiről is sokat elárul.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy növekszik a gyermeked, egyre tisztábban kirajzolódhat, miben jó, miben kell még fejlődnie, és minél több mindenben próbálja ki magát akár a sport, akár a művészetek terén, annál egyértelműbbé válhat, miben tehetséges.

Egy kis iránymutatásként mégis hasznodra lehet az alábbi leírás, gyermeked horoszkópja ugyanis megvilágítja, csillagjegye szerint miben a legtehetségesebb. Olvasd el a róla szóló jellemzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Gyermeked kíváncsi természet lehet, és mindent megfoghat, megkóstolhat, megvizsgálhat, ami csak az útjába kerül. A különféle anyagok egészen lenyűgözhetik, és fáradhatatlanul szippanthat magába minden velük kapcsolatos információt. Érdeklődése nem véletlen, tehetségesen bánhat felnőttként az anyagokkal. Lehet belőle belsőépítész, szobrász vagy akár tervező is.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Szépérzékéről már egész korán megbizonyosodhattok, és arról is, hogy nem akármi vonzza az érdeklődését. A zenéből, a képzőművészetből mindig a magasabb szintűt választhatja. Művészeti érzékét mindenképpen érdemes lehet kamatoztatni. Járassátok zeneórára, táncórára, rajzszakkörre, hogy ott kibontakoztathassa tehetségét. Egyszer még ismertté válhat a neve.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A kommunikáció a te gyermeked asztala. Erre utaló jeleket magatok is tapasztalhattatok már bőven. Kérdései okosak, megjegyzései ésszerűek, logikusak lehetnek, és könnyen beszélgethet akár percek után teljesen új kisbarátokkal. Beszédkészségében rejlő tehetségére mindenképp érdemes odafigyelnetek. Még az sem kizárt, hogy felnőttként a médiában köt ki.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Szorgos kis kuktát ismerhettél meg a gyermekedben, vagy fogsz megismerni, amennyiben még kicsi ahhoz, hogy a konyhában körülötted sertepertéljen. Ízérzékelése, ízlése kifinomult lehet ugyanis, és nagy érdeklődést is mutathat a főzés és a különböző ételek iránt. Felnőttként sikeres szakács válhat belőle, de annyi biztos, majdani családját fonom falatokkal halmozza el.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Gyermeked odalehet a mesékért, amiket együtt olvastok, és szeretheti a rajzfilmeket is. Nem is csoda, hiszen mindez szinkronban lehet azzal, hogy fantáziája színes és termékeny. Egyszer játsszatok olyat, hogy magatok találtok ki egy mesét. Azonnal láthatod, hogy gyermekednek milyen jól megy ez. Felnőttként akár író is válhat belőle.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Tökéletességre törekvő Szűz jegyű gyermeked olyan világban érezheti jól magát, ahol minden a helyén van, minden kiszámítható és egyértelmű. Miben másban is lenne hát érdeklődő, és mi más is mehetne neki kiemelkedően jól, mint a matematika? Már az általános iskola elején is könnyen boldogulhat a számolással, és később is jó jegyeket szerezhet a tárgyból.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A harmónia a gyermeked számára lételem, de képes is arra, hogy felismerje és megalkossa azt. Számára a színek, az ízek, a hangok, az anyagok és más dolgok közti harmónia meglelése és megteremtése gyerekjáték. Felnőttként is hasznát veheti majd ennek a tehetségének, például művészként, lakberendezőként vagy divattervezőként érhet el sikereket.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Gyermeked izgő-mozgó kis apróság lehet, szívesen futkározhat, és ahová csak lehet, felmászhat. Félelemérzete nem nagy, de ügyesen is mozoghat, és jól felmérheti, ha egy helyzet veszélyessé válik. Tehetsége tehát a mozgáshoz van, de nemcsak a testnevelésórán, hanem versenyszinten is kamatoztathatja ezt. Nem is beszélve arról, hogy remek a táncban.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Gondolkodása a többi gyerekénél érettebb lehet, és ahogy telik az idő, egyre több területen alkothatja meg saját véleményét a világról. Ha felnőtt lesz, ezeket a gondolatokat egy filozofikusabb hangvételű könyv formájában kamatoztathatná. Addig is nektek és kisbarátainak okozhat meglepetéseket okosabbnál okosabb meglátásaival.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Tehetsége átfogóan a tanuláshoz lehet. Okos, szorgalmas, jó tanuló gyerek lehet a csemetétek, aki nemcsak muszájból, de jókedvvel is tanul. Nem kizárt, hogy osztályelső is lesz, és a továbbtanulással sem lesznek feltehetően problémái. Vigyázzatok rá, hogy tiniként se szaladjon el vele a ló, és ne zökkenjen ki a lendületes és sikeres tanulásból.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A logikában, a matematikában, a geometriában, a fizikában, tehát mindenben, ami a reál vonalhoz tartozik, gyermeked tehetséges lehet. Mindezt már a tanárok is észrevehették, ha iskolás a gyermeked. Érdemes lehet konzultálnod velük, hogyan kamatoztathatná tehetségét a jövőben. Addig is érdemes lehet, ha van kedve, versenyekre vinni őt.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Megrögzött kis álmodozó lehet Halak jegyű gyermeked, ám ezt a tehetségét nem mindig veszik jó néven, hiszen hajlamos lehet elkalandozni az órákon. Az azonban, amit tehetségének köszönhetően az asztalra tehet, életében nagy sikereket hozhat neki. Ismert író, költő lehet majd, ha úgy érzi, lenne kedve fantáziáját az irodalomban is kamatoztatni.

Ezt is szeretjük