A felakasztott néni kérte, hogy rajzoljam le! Mondatok, amiket a bébiszitterek sosem akartak hallani
Nem lettünk volna a bébiszitterek helyében, amikor ezeket hallották.

bebiszitter-gyerek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Aki szereti a gyerekeket, és türelemmel tud lenni feléjük, számára a bébiszitterkedés testhezálló foglalkozás lehet. De ki gondolná, hogy járhat életre szóló traumákkal is, ha az ember angyali apróságokra vigyáz?

Netes felületeken több olyan eset is szárnyra kapott, amikor a bébiszitterek angyalinak a legkevésbé sem nevezhető mondatokat hallottak kisgyerekektől. Ilyenekből szemezgettünk: akár horrorfilmekbe is kerülhetnének!

Így meséltek a bébiszitterek

A felakasztott néni

- Ismerőseim kértek bébiszitterkedésre egy este. A legfiatalabb, aki öt év körüli volt akkor, rajzolgatni kezdett. Láttam, hogy egy plafonról lelógó nőt rajzol. Közben egyszer csak felnézett rám, és azt mondta: a felakasztott néni kérte, hogy rajzoljam ezt. Jön érted, bújj el!

Valaki az ajtóban

- Több gyerekre vigyáztam aznap. A legfiatalabbat lefektettem, aztán leültem tévézni, míg a szülők nem jöttek. Másnap felhívtak a szülők, akik elmondták, a négyéves gyerek azt mesélte nekik, hogy, miután lefektettem, sokáig a szobája ajtajában álltam, néztem őt, és mosolyogtam. Teljesen összezavarodtam...

A gyerekek a hátsó kertben

- Bébiszitterkedés alkalmával történt, hogy a kisgyerek, akire vigyáztam, azt mondta nekem, három halott gyerek van a hátsó kertjükbe temetve. Még azt is felajánlotta, hogy megmutatja, hová...

Bébiszitterbefőtt

- Egyszer vigyáztam egy kislányra, aki nagyon szerette, mikor én vigyáztam rá. Tudom, mert az anyukája mesélte, mindig azt akarta, hogy engem hívjanak, ha szükség volt valakire, aki vigyázzon rá. Egyszer a kislány azt mondta, ha meghalnék, beletenne egy befőttesüvegbe, és megtartana örökre...

A cikk az ajánló után folytatódik

Fiú a szekrényben

- Két éve nézegettünk egy fotóalbumot az ötéves kisfiúval, aki egyszer csak egy régi osztályképre mutatott, és azt mondta: ez a fiú olyan, mint Nicolas! Erre én megkérdeztem, ki az a Nicolas, és ő azt felelte, a fiú a szekrényében... Majdnem szívbajt kaptam, de nyugalmat színlelve lapoztam tovább az albumban.

A másik kislány

- Pár évvel ezelőtt vigyáztam egyik ismerősöm kislányára. Három év körül volt, és nagyon nem volt kedve aludni menni. Kérdezte, miért kell lefeküdnie? Erre azt feleltem, mert késő van, és, mert a kislányoknak ideje pihenni. Erre a szoba másik végébe mutatott, ahol senki sem volt, és megkérdezte: és annak a másik kislánynak ott, nem kell lefeküdnie?

Ezt is szeretjük