Fotók! Epres Panni, ahogy még nem láttad

Rendhagyó szerepben mutatkozott be a kétgyermekes sztáranyuka a hetedszer megrendezett Gondolkodj Egészségesen! Napon.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November 30-án immár hetedik alkalommal szervezte meg a Gondolkodj Egészségesen! Program az Országos Gondolkodj Egészségesen! - GE - Napot, ezúttal a Millenáris Parkban. A kezdeményezéshez 1300 magyarországi és 130 erdélyi óvoda is csatlakozott.

A mottó ezúttal a következő volt: Figyelek Rád, és mesélek - felhívva a szülők és a pedagógusok figyelmét arra, mennyire fontos a gyerekeknek nap mint nap mesélni, és megteremteni annak a lehetőségét, amikor csak rájuk figyelnek. Ennek jegyében a szervezők egy különleges dolgot kértek: november 30-án, délelőtt tíz órakor minden óvodában olvassák fel Tompa Mihálytól A pitypang meséjét, ami egy mese-rekordkísérlet is egyben. A mese a Millenáris Parkban is elhangzott ugyanezen időpontban, a kétgyermekes modellanyuka, Epres Panni, valamint a Momentán Társulatból is ismert Bódy Gergely előadásában - hallgatóságukat pedig 250 gyerkőc tette ki IX. kerületi Kerekerdő Óvodából. Miután meghallgatták, a gyerkőcök el is játszották a mesét Panni és Gergő közreműködésével.

A szervezők a GE Napokon GE Magazint, illetve csupa hasznos és egészséges dolgot tartalmazó Egészségzsákot is ajándékoznak a gyerkőcöknek és szüleiknek a programhoz csatlakozott óvodákon keresztül. Az idén 55 ezer kiscsoportos - illetve édesapa-édesanya - kapta meg mindezt.

A Gondolkodj Egészségesen! Program egy olyan civil kezdeményezés, melynek célja, hogy az első három életév utáni legfontosabb időszakban, az óvodáskorban segítsen a szülőknek és az óvodapedagógusoknak, hogy a gyermekek olyan családi és intézményi környezetben fejlődhessenek, amely maximális esélyt biztosít számukra az egészséges felnőtté váláshoz. A program felfogása szerint a hangsúlyt a prevencióra kell helyezni. Bővebben korábbi cikkünkre kattintva olvashatsz tevékenységükről.

Fotó: Lénárd Tamás

Geszti Péter és Bagosi Alexa közös titka

Az, aki vagy ami felé szeretettel fordulunk, a szivárvány minden színében felragyog - ami továbbgondolva annyit tesz, hogy ha változtatni szeretnénk a környezetünkön, először nekünk kell megváltoznunk. Többek között erre a titokra derült fény a tavalyi GE Napon. Ha kíváncsi vagy, mi mindent történt még, kattintsd végig a galériát!

Ezt is szeretjük