A te gyereked is rocksztár lehet - Bandatábor Kontor Tamással
A vagány rockerpalánták legkeményebb kollégikat is lenyűgözik profi előadásukkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Helyes ötödikesek a Micimackót játsszák félszegen egy óvodai előadáson? Korántsem erről van szó.

Épp ellenkezőleg: magabiztos, életvidám, vagány mini rockzenészek még a legkeményebb rockereket is szórakoztatják, mi több, lenyűgözik profi előadásukkal. Kik ezek a gyerekek? Hogyhogy AC/DC-t játszanak? És ilyen jól? Nos, ez a Bandatábor.

Nem cél, hanem eszköz a színpadi fellépés

Czutor Zoltán, a Belmondo frontembere is a Bandatábort választotta fiának erre a nyárra - mert az biztosan megtalálja a saját hangját a programokban. A Bandatábor ugyanis opcionális altáborokból áll.

A Rocktáborban kezdő és haladó rockzenét, illetve rocktörténetet tanulhatnak a résztvevők, a Tánctáborban elsajátíthatnak egy koreográfiát. A módszertan alapja, hogy már kezdő szinttől színpadi szereplésre készítik fel a gyerekeket.

- A színpadi szereplés nem a tanulás és felkészülés célja, hanem annak eszköze. A tanulás célja, hogy a gyerekek örömüket leljék az egyre magasabb szintű zenélésben, ezáltal szert tegyenek olyan értelmes hobbira, ami egész életükben relaxációs lehetőség lesz számukra. És ha közben rátalálunk a jövő nagy tehetségeire, az csak hab a tortán - fejti ki Kontor Tamás, a Bandatábor vezető tanára, aki nem a szereplésben és a sztárvilág csillogásában találta meg önmagát. Azt vallja, hogy zenei tudásával akkor használ leginkább, ha másoknak is átadja azt.

A Bandatáborban a gyerekek egyrészt megismerik a rocktörténet kiemelkedő alkotóit, másrészt minőségi rockzenén keresztül kapnak betekintést a hangszerek bonyolult, ugyanakkor rengeteg örömöt és tanulságot ígérő világába.

Egyéniben és csoportosan

A Bandatáborba egész osztályközösségek is jelentkezhetnek, hiszen a kezdő és haladó rockzene mellett választható a tánctanulás is.

És ha valaki még nem tudja, mi is az, amiben kiteljesedhet, akkor az Éntáborban a helye, ahol megismerhet hét olyan szokást, melyek révén megvalósíthatja az álmait. Az Éntábor a FranklinCovey - a világ egyik legnagyobb oktatási és tréningcége - Kiemelkedően eredményes kamaszok hét szokása nevezetű programját dolgozza fel, ami Magyarországon kizárólag itt tanulható tábori keretek között.

Hozzásegít a sikerhez

A Bandatábornak a zenei és egyéb ismereteken kívül számos pozitív hozadéka van - a későbbiekre nézve is. Amint elindul a gyerkőc az önkifejezés, önszerveződés és színpadi szereplés jellemformáló útján, az garancia a szülőknek arra, hogy biztosan eredményes ember lesz belőle, aki bátran megállja majd a helyét a felnőttek világában. Abban a világban, ami az iskolával ellentétben nem a tárgyi tudás és a kijelölt feladatok elvégzése alapján ítéli majd meg teljesítményét, sokkal inkább az érzelmi intelligenciája, a bátor fellépése és a kezdeményezőkészsége alapján. Ma már nem elég a kijelölt feladatok pontos elvégzése egy munkahelyen.

Az eredményesség kulcsa az a képesség, hogy az ember önállóan kezdeményezze a feladatok kialakítását. Hogy képes legyen saját munkáját, saját életét önálló döntései alapján szervezni és boldoggá, sikeressé alakítani. Ezt a fajta képességet fejlesztik a Bandatábor programjai.

Jelentkezés

A Bandatábor várja azokat a 9 -15 éves gyerekeket, akik szeretnének rockzenét vagy modern táncot tanulni, és megismerni a hét szokást - mindezt egy biztonságos, szeretetteljes környezetben, ahol életre szóló élményeket és barátokat szerezhetnek. A legjobb tábori produkciók felléphetnek az augusztusi Bandafesztiválon, ahol a legjobb táncosok profi táncprodukcióban való részvételt, a legjobb zenekar pedig profi stúdiófelvételt kap ajándékba.

Ezt is szeretjük