Először találkozott apja ikertestvérével a kislány - Imádjuk a reakcióját

A 2-3 év körüli kislány nem akart hinni a szemének.

GettyImages-200562256-001

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban nehéz elképzelni, hogy valaki évekig ne találkozzon a testvérével - hacsak nincsenek haragban egymással -, ám míg Magyarorrszág területe 93 025 km², addig az Amerikai Egyesült Államoké 9 826 630 km².

Az USA-ban gyakran megesik, hogy a középiskola elvégzése után a gyerekek másik államba mennek tanulni, és a továbbiakban a fizikai távolság gyerekek és szülők, valamint testvérek között évről évre növekszik.

Először találkozott apja ikertestvérével a kislány

Az alábbi videóban egy felnőtt ikerpár találkozik újra néhány év kihagyást követően. Az egymástól külön töltött időben egyiküknek kislánya született, aki még nem ismeri apja ikertestvérét. A két férfi a nagyobb hatás kedvéért még ugyanolyan ruhába is öltözött az alkalomból, hogy a kislány először találkozott apja ikerbátyjával. Nézd meg, hogyan reagált a kislány, amikor a nappalijukban egy apjához megszólalásig hasonlító férfival először találkozott.

A fenti videóban - melyet cikkünk megírásáig 11 millióan láttak - jól látszik, ahogyan először a meglepettség ül ki a 2-3 év körüli kislány arcára. Kezdetben nem akar odamenni korábban sosem látott nagybátyjához, aztán a hasonlóság egy pillanatra összezavarja, és mégis odabújik hozzá. Mindeközben érzi, hogy ez mégsem ugyanaz az ember, és némi sírás kíséretében visszakéretőzik apjához. Végül a fejét rázza, és láthatóan szeretné, ha véget érne a frusztráló szituáció.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Olvass tovább: ezt csinálja a totyogós ikerpár éjszaka a szobában

Vannak napok, amikor a szülő már délután háromkor az esti lefekvés idejét várja. Ikergyerekek esetében ez az érzés talán még ismerősebb lehet.

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük