3 terhesség, 3 ikerszülés, 6 gyerek: bűbájos fotókat oszt meg családjáról az édesanya

Tifanny Parker és férje nem mindennapi családban élnek.

parker-family
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak családok, ahol a nőknek genetikailag nagyobb hajlamuk van az ikerszülésre. Ugyanakkor a fogamzásgátló tabletták szedése, az orvosi beavatkozások, valamint a gyerekvállalás kitolódásával is mind nő az ikerszülések valószínűsége.

Az azonban ritkábban fordul elő, hogy valaki többször is ikreknek adjon életet. A dallasi Tiffany Parker és férje mindig is nagy családról álmodtak. Egy ideig úgy tűnt, erről le kell mondaniuk, ám ma három ikerpárt nevelnek.

3 ikerszülés, 6 gyerek

Tiffany és férje 2007-ben házasodtak össze. Két évvel később kiderült, hogy a férjnél termékenységi problémák vannak, így természetes úton nem foganhat meg a babájuk. Orvosi segítséggel azonban 2011-ben szülők lettek: nem is egy, hanem mindjárt két gyermek édesanyja és édesapja. Mivel úgy érezték, még nem teljes a családjuk, néhány év múlva újabb termékenységi kezelések következtek - köztük több sikertelen -, végül 2017-ben még egy fiú és egy kislány érkezett hozzájuk, akiket 2020-ban ugyancsak egy ikerpár követett. A szülők tehát ma három ikerpárt, összesen hat gyereket nevelnek, az édesanya pedig rendszeresen posztol nem mindennapi családjáról tündéri képeket az Instagramon.

Ezt is szeretjük