Az E-vitamin nagyon fontos a szervezet megfelelő működéséhez, pláne akkor, ha az még fejlődésben van. Szerencsére a mandulában nagy mennyiségben megtalálható.
Dia
A C-vitamin hiánya csökkenti a szervezet védekezőképességét, emiatt fontos, hogy a vírusos időszakban megnöveld kicsit a bevitelt a megelőzés érdekében. A kivi hatásos segítség lehet ebben.
Dia
Az antioxidánsokban gazdag gomba fogyasztását kutatók már összefüggésbe hozták az influenzás tünetek enyhülésével, ráadásul a benne található B-vitamin köztudottan erősíti az immunrendszert.
Dia
Az alma páratlan a maga nemében. A rostos, lédús gyümölcsvitaminok egész arzenálját tartalmazza, ezenkívül kalciumban, magnéziumban, vasban és cinkben is nagyon gazdag.
Dia
A karfiolban található vitaminok nagymértékben erősítik az immunrendszert.
Dia
A grépfrút az egyik legjobb C-vitamin-forrás, ráadásul a benne található flavonoidok a sejteket természetes védelemmel látják el. Ha a lurkó nem szereti a kesernyés íze miatt, naranccsal kiválthatod.
Dia
A káposztában található glutation az egyik legfontosabb antioxidáns, ami segít a méregtelenítésben, így a gyógyulási folyamatot is felgyorsítja.
Dia
A joghurt élőflórái ugyancsak támogatják az immunrendszert.
Dia
A cukkini magas C-vitamin- és béta-karotin-tartalma révén kifejezetten jó hatással van a szervezet működésére.
Dia
A forró húsleves már önmagában jótékony hatású, a benne lévő zöldségek pedig vitamintartalmuk révén segítik az immunrendszer munkáját.